Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 15:16

Ξεκινά την Δευτέρα η Ελλάς Σύρου

Ιστορική μέρα για την Ελλάς Σύρου θα είναι η Δευτέρα 26 Αυγούστου, καθώς μετά από πολλά χρόνια ο σύλλογος του νησιού θα πατήσει ως ποδοσφαιρική ομάδα και πάλι το τερέν του γηπέδου της Ερμούπολης.

Ο Νίκος Βουτσίνος και ο Μιχάλης Βασάλος θα προπονήσουν για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας μία χρονιά με μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Το σωματείο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, πως την Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης (ΕΠΣΚ) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη... προπόνηση του συλλόγου. Παρουσία όλης της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών αλλά και των πιστών φίλων της ομάδας, θα γίνει η πρώτη προπόνηση ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 . Με σκληρή δουλειά, κόπους και πάνω απ όλα θέληση κάποιων ατόμων, η επιστροφή της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στα γήπεδα είναι πλέον γεγονός.

Θυμίζουμε πως συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας, όπως και οι εγγραφές των μελών της που θα έχει πάρα πολλά προνόμια και θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες. Για αγορά καρτών διαρκείας και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα εξής σημεία:

Ψητοπωλειο ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (πλατεία Κανάρη)
Cafe bar SEVERO (παραλία Ερμούπολης)
Cafe bar UNIQUE (πλατεία Μιαούλη)
Φαρμακείο ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ (έναντι ΙΚΑ),
Κέντρο ορθοπεδικών και ιατρικων προϊόντων ΛΥΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (έναντι νοσοκομείου)
Τιμη: 25 ευρώ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares