Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 11:21

Στις 31/8 η πρώτη της Σύρος 2002

Το Σάββατο 31 Αυγούστου ξεκινάνε οι προπονήσεις για τα τμήματα των ακαδημιών της Σύρος 2002.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στο ανακαινισμενο γηπεδο της ΕΠΣ, τη νεα μας εδρα και με τα γραφεια μας πανετοιμα ,ξεκιναει συσωμη η Ακαδημια Ποδοσφαιρου τις προπονησεις το Σαββατοκυριακο 31/8-1/9 !!!!!

Η πρωτη Ακαδημια του νησιου,18 χρονια στον χωρο του ποδοσφαιρου, με τους προπονητες και τη Νεα Διοικηση υποσχεται να μεταδωσει στα παιδια την αγαπη και το μερακι για το ποδοσφαιρο αλλα περισσοτερο να συμβαλλει ωστε να γινουν σωστοι ανθρωποι μεσα απο το ηθος που διακρινει ολα αυτα τα χρονια την Ακαδημια!!!!

Με διπλωματουχους προπονητες UEFA A και UEFA C και με ατομικες προπονησεις, που επι σειρα ετων προσφερουμε γνωση και βελτιωση των ποδοσφαιρικων ικανοτητων των αθλητων μας!

Στο Νεο μας χωρο οι μικροι αθλητες μας θα εχουν την δυνατοτητα να παρακολουθουν μαθηματα ποδοσφαιρου και κανονων διαιτησιας μεσω προβολων !!!!

Στα αγωνιστικα μας τμηματα Κ14 Κ12 και Κ10 θα δοθει αθλητικο πακετο που θα περιλαμβανει την νεα μας φορμα ,Σετ προπονησης και Μπουφαν Παγκου!!!! Βεβαια και στα μικροτερα τμηματα οπως και στις νεες εγγραφες η απαραιτητη αθλητικη περιβολη!!!

Καλουμε και νεα παιδια να επανδρωσουν τα αγωνιστικα τμηματα ,να μας γνωρισουν απο κοντα και να ζησουν ομορφες ποδοσφαιρικες στιγμες συμμετεχοντας στα Πρωταθληματα της ΕΠΣ , στα Φιλικα παιχνιδια που εχει την χαρα η Ακαδημια μας να δινει με Ακαδημιες του νησιου μας και των αλλων Κυκλαδονησων, καθως και στα Τουρνουα που ανελλιπως συμμετεχουμε!!!!

Σας περιμενουμε ολους το Σαββατο 31/8 και ωρα 9,30 στο γηπεδο της ΕΠΣ να ξεκινησουμε ολοι ΜΑΖΙ μια υγιη και χαρουμενη αθλητικη χρονια!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares