Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 13:47

Σαμιώτης: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος από τον Ηλυσιακό ήταν ο Άκης Σαμιώτης.

Ο ικανότατος ενσωματώθηκε στο σύλλογο του κέντρου διότι γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του με δεδομένο ότι είχε συνυπάρξει μέλος του Ηλυσιακού και τα προηγούμενα χρόνια στην πρώτη του θητεία.

Την Τετάρτη η ομάδα του ταξιδεύει στη Σαντορίνη αντιμετωπίζοντας τον Πανθηραϊκό στις 17.00 στο γήπεδο των Φηρών για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον ίδιο να μιλάει για το ματς αυτό αλλά και τη χρονιά.

Αναλυτικά ,τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον Πανθηραϊκό;

Σίγουρα θα τον αντιμετωπίσουμε ως έναν αγώνα πρωταθληματος. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.
-Σε ποιους τομείς αναμένεται να κριθεί;

Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες δεν θα βρίσκονται στο 100% της ετοιμότητας τους, καθώς βρισκόμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Θεωρώ ότι η ομάδα που θα καταφέρει να υπερνικήσει την κόπωση να διατηρήσει τη συγκέντρωση της καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και να μείνει πιστή στο πλάνο της, είναι που θα κερδίσει. 

-Θεωρεί ότι η διαφοροποίηση του ρόστερ θα παίξει ρόλο στην έκβαση του αγώνα;

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί κανείς να προβλέψει με ασφάλεια τίποτα. Σίγουρα είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, όμως το πολύ καλό κλίμα, η πολύ σωστή δουλειά που γίνεται απ' όλο το τεχνικό τιμ, βοηθούν μέρα με τη μέρα στη συλλογική βελτίωση και συνοχή της ομάδας μας. 

-Τι στόχο έχετε για φέτος;

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ήταν ανέκαθεν δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που υποβιβάζονται οι μισές ομάδες. Ακόμη για να σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Επομένως στόχος της ομάδας είναι μια γρήγορη σωτηρία και όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην βαθμολογική κατάταξη. 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares