Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 00:06

Ιστορική πρώτη για την Ελλάς Σύρου [pics-vid]

Κάτω από τον ζεστό Αυγουστιάτικο ήλιο συγκεντρώθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο καθώς και τα μέλη της διοίκησης της Ελλάς Σύρου για πρώτη φορά μετά την επαναδραστηριοποίησή της.

Το παρόν στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα αλλά και σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων, ενώ τοποθέτηση για την έναρξη της προετοιμασίας έκανε και ο προπονητής της ομάδας, κ. Νίκος Βουτσίνος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Όσο αφορά την πρώτη επαφή του τεχνικού τιμ με τους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βουτσίνος και Μιχάλης Βασάλος, αλλά και ο προπονητής ενδυνάμωσης, Μάρκος Πρίντεζης, καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους έβαλαν κατευθείαν στο κλίμα, εξηγώντας τη δουλειά που θα γίνεται στις προπονήσεις και τόνισαν τη σημασία της σωστής συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου.

Η ιστορική πρώτη του συλλόγου, σηματοδοτεί μία ξεχωριστή μέρα όχι μόνο για την Ελλάς Σύρου, αλλά και για το Συριανό και κατ επέκταση το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Φωτογραφίες από την πρώτη 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares