Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 09:46

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το ''3ο Donoussa Trail Running''

Διακοπές και τρέξιμο στη Δονούσα των Μικρών Κυκλάδων και δη τον Οκτώβριο; Γίνεται; Και βέβαια... Και βάζει το χεράκι του ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δονούσας “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ένωση Δονουσιωτών Κυκλάδων και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Δονούσας και το Σύλλογο Επαγγελματιών Δονούσας... Ολοι μαζί προκηρύσσουν τον 3ο ορεινό αγώνα τρεξίματος με την επωνυμία “Γύρος της Δονούσας”... Και που αλλού; από το νησί της Δονούσας...

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνα ορεινού τρεξίματος απόστασης19χλμ με υψομετρική ανάβαση 1000μ. και ημερομηνία διεξαγωγής του είναι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

Οι δρομείς καλούνται να τρέξουν μία πανέμορφη και ιδιαίτερα τεχνική διαδρομή που συγκροτείται από το σύνολο του Δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος της Δονούσας. Το τοπίο είναι κατεξοχήν κυκλαδίτικο με διαρκή θέα τη θάλασσα του Αιγαίου. Η διαδρομή διασχίζει τον ορεινό όγκο του νησιού, κατεβαίνει στις παραλίες και περνάει μέσα και από τα 4 παραδοσιακά χωριά της Δονούσας. Έτσι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο, τις φυσικές ομορφιές, τα μονοπάτια, τους ανθρώπους του.

Κατηγορίες που θα βραβευτούν:
Αγώνας 19χλμ:
Οι 3 πρώτοι άντρες και 3 πρώτες γυναίκες που θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής του 3ου Donoussa Trail Running έχουν ανοίξει! Τώρα που τελειώνει ο Αύγουστος μπορούμε να κάνουμε πιο εύκολη την προσαρμογή στην πόλη κανονίζοντας από τώρα ένα υπέροχο τριήμερο στο νησί τον Οκτώβρη! 

Για εγγραφές στο παρακάτω Link:
donoussatrailrunning.gr/index.php/el/dtr-enroll

 

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares