Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 21:50

Καρδιοχτύπησαν στο φιλικό της Άνω Μεράς-Καλαμάρης και Μεζίνι στο... νοσοκομείο

Η... ατυχία χτύπησε την πόρτα της Άνω Μεράς στο σημερινό φιλικό με τον Ερμή στον Κορυδαλλό.

Παρά το 0-0 που περνάει σε δεύτερη μοίρα, οι Μυκονιάτες είδαν δυο ποδοσφαιριστές να καταλήγουν στο νοσοκομείο λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Αρχικά και συγκεριμένα λίγο πριν το τέλος ο Καλαμάρης υπέστη εξάρθρωση ώμου με αποτέλεσμα να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ το τελευτάιο μεταγραφικό απόκτημα, Μεζίνι, στο 82' του γύρισε η γλώσσα με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητος για λίγα λεπτά μέχρι οι διασώστες του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν.

Ο ποδοσφαιριστής με τη σειρά του μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταύρο προληπτικά, με την κατάσταση του να είναι εκτός κινδύνου. 

Για την ιστορία έπαιξαν οι: 

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Μπότος, Μικρούλης, Αντωνίου, Λαζάκης, Καλλιακούδας, Καραγιάννης, Σεναιβύρης, Καρατζάς, Τζανιδάκης.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπακώστας, Μετχάτ, Σταυράτης, Κασσιαβός, Γιαννακόπουλος, Λαγκαδίτης, Στακάι, Νταλάκος, Σάμαρης, Κιούκου, Μελλής, Μούκας, Δούλος, Κωνσταντόπουλος.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Κωτσοβός) Παλλιούρας, Παπαδάκης, Λένγκα, Αχείμαστος, Ξενάκης, Καραϊνδρος, Σαββίδης, Κυριάκος, Ζώτος, Ζυγκερίδης, Λεσάι.

Έπαιξαν ακόμη οι Σούλτσε, Καλαμάρης, Καλαγκάνης, Μαμαντού, Κέμπε, Κωτσοβός, Μεζίνι, Ραζάκ, Χριστοδουλάκης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares