Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 22:48

Επιβεβαιώνει το S.C. για την προσπάθεια να ενταχθεί στην Α΄κατηγορία η Ελλάς Σύρου

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τα όσα έγιναν σχετικά με την προσπάθεια της να ενταχθεί στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και την αρνητική εξέλιξη της έστειλε η Ελλάς Σύρου , επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας που αποκάλυψε τις κινήσεις που έγιναν.

Ερμούπολη 30/08/2019        

Το σωματείο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου, θέλει μέσω αυτής της ανακοίνωσης να διευκρινίσει στο φίλαθλο κοινό της ομάδας σχετικά με την συμμετοχή της στην Β κατηγορία, αλλά και το αίτημα της τελευταίας στιγμής για συμμετοχή στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Από την ημέρα της επαναδραστηριοποίησης μας, ήμασταν όλοι σίγουροι πως η νέα προσπάθεια ξεκινάει από την Β Κατηγορία. Δεν ήταν πρωτεύον στόχος η Α κατηγορία, μιας και ο αθλητισμός προηγείται του πρωταθλητισμού… σύμφωνα με την άποψη των ανθρώπων που πλαισιώνουν αυτή την ομάδα.

Όταν η ΕΠΣ Κυκλάδων μας ενημέρωσε με την υπ αριθμόν πρωτοκόλλου 683 επιστολή της να απαντήσουμε μέχρι τις 28/8/2019 ώρα 14.00 αν επιθυμούμαι να δηλώσουμε στην Α κατηγορία (σε περίπτωση ΜΗ συμμετοχής κάποιας ομάδας) και κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ, αποφασίσαμε να το πράξουμε. Δεν άλλαξαν μέσα σε λίγες ημέρες οι απόψεις μας σχετικά με τον αθλητισμό-πρωταθλητισμό. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας (3 όμιλοι με ΜΟΝΟ 5 ομάδες σε κάθε όμιλο),ήταν ο βασικός λόγος που μας έκανε να αναθεωρήσουμε σχετικά με την πρώτη μας απόφαση. Ενημερωθήκαμε εγκαίρως από την ΕΠΣ Κυκλάδων, πως το μόνο σωματείο που έστειλε αίτημα συμμετοχής στην Α Κατηγορία μέχρι της 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 14.00 ήμασταν εμείς. Περιμέναμε λίγες ώρες μήπως και κάποιο σωματείο δεν επιθυμούσε να συνεχίσει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης, αμέσως μας ενημέρωσε πως μόνο αν συμφωνήσουν και τα 8 σωματεία της Α Κατηγορίας (Α.Ο Σύρου, Α.Ο Πάγου,Α.Ο Μυκόνου, Α.Ο Πύργου, Α.Ο Καρτεράδου, Α.Ο Πάρου, Πανναξιακός, Α.Ο Σερίφου) και στείλουν εγγράφως την συναίνεση τους στην εκπρόθεσμη (από την αρχική) ημερομηνία θα συμβεί αυτό, κάτι που είναι πολύ σωστό και λογικό.

Τις τελευταίες ώρες ξεκινήσαμε ένα «μπαράζ» επικοινωνίας με όλα τα σωματεία προκειμένου να ακούσουμε την άποψη τους σε αυτό.

Τα 4 πρώτα σωματεία που επικοινωνήσαμε έδωσαν την θετική τους συγκατάθεση προφορικά (Καρτεράδος, Πύργος, Α.Ο Μυκόνου, Α.Ο Πάγου). Από την στιγμή που το 5ο σωματείο (δεν αναφέρουμε όνομα για να μη πυροδοτήσουμε) μας έβαλε STOP στις ελπίδες μας για συμμετοχή στην Α κατηγορία (λίγο νωρίτερα το ίδιο σωματείο είχε ανάψει το πράσινο φως), δεν υπήρχε λόγος να υποχρεώσουμε τις υπόλοιπες ομάδες να δώσουν και αυτές την άδεια τους, αφού απαιτούνταν το απόλυτο (8/8).

Ευχαριστούμε θερμά τον Α.Ο Μυκόνου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξανδρο Κουκά για την προσωπική αλλά και ομαδική στήριξη του στο σωματείο μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς το σωματείο του νησιού μας Α.Ο Πάγου για την θετική και γρήγορη συναίνεση του σε αυτό. Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο του Α.Ο Καρτεράδου που έδωσε γρήγορα την θετική του συγκατάθεση (τηλεφωνικά), ενώ οφείλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον Α.Ο Πύργου Σαντορίνης και ιδιαίτερα στον κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο για την στήριξη του και τις θερμές ευχές του για καλή αρχή της ομάδας μας.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων με υγεία.

Με εκτίμηση για την Διοίκηση της Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares