Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 14:31

Γιαννούλης Ζουλής: Θα αλλάξει το επίπεδο του ΑΜΣ Φιλωτίου ο κ. Προμπονάς

Όλα αυτά τα χρόνια με το ήθος του και την προσωπικότητα του έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων, των ομάδων που έχει συνεργαστεί αλλά και του Κυκλαδίτικου κοινού.

Ο Γιαννούλης Ζούλης όχι απλά αποτελεί παράδειγμα αθλητή για όλους αλλά δείχνει ότι όσο περνούν τα χρόνια παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί έχοντας ποιότητα που ξεχειλίζει ξεχωρίζοντας σα τη... μύγα μεσ' το γάλα.

Στον ΑΜΣ Φιλωτίου έχει ηγετικό ρόλο με αποτέλεσμα να αποτελεί από τα πιο αγαπητά παιδιά της ομάδας, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την προσφορά του.

Η διοίκηση πράττει το ίδιο αφού ο Γιάννης Ψαρράς και οι συνεργάτες του κατόπιν εισήγησης του κ. Προμπονά διατήρησε τον άσο με καταγωγή από τις Τρίποδες στο δυναμικό του συλλόγου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πολύπειρο μέσο με τις ηγετικής ικανότητες με τον ίδιο να μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για την νέα χρονιά.
"Παρέμεινα γιατί με τον ερχομό του κ. Προμπονα θα ανασυνταχθουμε και θα γίνει σοβαρή και σωστή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, το βλέπω και σαν υποχρέωση να ξανά ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Δεν μ' αρεσει να τα παρατάω στα δύσκολα. Έχω την υποχρέωση να δουλέψω έτσι ώστε να ανέβουμε".
Ερωτηθείς σχετικά με την άποψη του για την έλευση του κ. Προμπονά, ο κ. Ζούλης δήλωσε: Τώρα για τον Προμπονα, είναι μεγάλη πολυτέλεια αυτός ο προπονητής για αυτή την κατηγορία, και ανυπομονώ να δουλέψω υπό τις οδηγίες του. Το έργο του στο Πανναξιακο δείχνει το ποιος είναι, τι δουλειά κάνει. Θα μάθουμε και θα πάρουμε πολλά από τον Προμπονα. Θεωρώ ότι παράλληλα η διοίκηση πρέπει να επενδύσει πάνω σε αυτό τον προπονητή, να τον στηρίξει στα θέλω του, έτσι ώστε να δημιουργήσει μια ομάδα με την αίγλη που της αρμόζει στις Κυκλάδες.



Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares