Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 19:02

Ανυφαντάκης: Δύσκολο να αποβάλλω τον ποδοσφαιριστή από μέσα μου για να αποδεχτώ την πρόταση

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης κάνει τη μεγάλη στροφή στην καριέρα του και αποδεχόμενος την πρόταση του ΑΜΣ Φιλωτίου, αναλαμβάνει την ακαδημία του συλλόγου, την οποία ουσιαστικά θα χτίσει από μηδενική βάση, πάντα με την στήριξη της δραστήριας διοίκησης του ορεινού συλλόγου, αλλά και των γονέων.

Και ενώ επίκειται η πρώτη συνάντηση με αθλητές και γονείς, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης μας μίλησε για την απόφαση του να βάλει μία παρένθεση στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να ασχοληθεί με το αντικείμενο που επιθυμεί να είναι ο επόμενος δρόμος που θα διαβεί στο άθλημα που υπηρετεί από μικρό παιδί:

«Επιστρέψω σε ένα σύλλογο όπου «γνωρίστηκα» με το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και μου δίνει την ευκαιρία να «γνωριστώ» και ως προπονητής πλέον, κάτι που δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο όπως και το γεγονός ότι έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στο σύλλογο και στις σχέσεις με τα αλλά σωματεία της Νάξου και στην πορεία θέλει να ακολουθήσει ο σύλλογος», είπε ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, που επίσης αναφέρθηκε επίσης στην στροφή της καριέρας του: «Έπειτα από πολύ σκέψη να προσπαθήσω να «αποβάλλω»τον ποδοσφαιριστή από μέσα μου και εν τέλει να αποδεχτώ την πρόταση του συλλόγου παρόλο που όπως γνωρίζετε και εσείς από τα ρεπορτάζ σας είχα προτάσεις να συνεχίσω αγωνίζομαι με αξιοπρεπέστατες προτάσεις κάποιες και σεβαστές οικονομικά εντός και εκτός Κυκλάδων».

073_2c425.jpg

 

Όσο αφορά το πλαίσιο της συνεργασίας του με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ο έμπειρος γκολκίπερ και πολλά υποσχόμενος προπονητής, επισήμανε:

«Κυρίως η ενασχόληση μου με τον σύλλογο θα είναι με τις αναπτυξιακές ηλικίες. Ως αθλητής θα ανήκω στο ρόστερ της ομάδας αλλά ως «λύση ανάγκης» (αν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος ), διότι όπως ενημέρωσα και την διοίκηση ποτέ δεν ήμουν υπέρ της μεθόδου «παίχτης -προπονητής».

6b369f107d91a4b9fa48a163d3ce5161_XL_543a0.jpg

Οι πρώτες αντιδράσεις εντυπωσίασαν τον νέο προπονητή της ακαδημίας του ΑΜΣ Φιλωτίου, όπως ο ίδιος αποκαλύπτει: «Με έχει εντυπωσιάσει ο αριθμός μηνυμάτων και τηλεφώνων που έχω λάβει για την απόφαση μου αυτή. Με τους περισσότερους προπονητές στις υπόλοιπες ακαδημίες έχουμε αγωνιστεί μαζί (αντίπαλοι , συμπαίκτες, προπονητές ) και θέλω να πιστεύω θα έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Άλλωστε ένα κοινό σκοπό έχουμε να είναι τα παιδιά χαρούμενα και να τους μάθουμε όσα περισσότερα μυστικά της μπάλας μπορούμε».

3762811fcbd1f467f59573f997c20af9_XL_6f814.jpg

 

Κλείνοντας την μίνι αυτή συνέντευξη, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης ευχαρίστησε τον ΑΜΣ Φιλωτίου για την εκτίμηση στο πρόσωπο του, αλλά και τον Παμμηλιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους προπονητές Γιώργο Προμπονά και Γιώργο Δερμάτη, οι οποίοι επίσης ανήκουν στις τάξεις του ΑΜΣ Φιλωτίου:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτιου για την έμπρακτη εκτίμηση και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, αναθέτοντας μου ένα νευραλγικό πόστο του οργανισμού τις αναπτυξιακές ηλικίες, καθώς και επίσης τον σύλλογο του Παμμηλιακου για την ώθηση που μου έδωσε προς αυτή την κατεύθυνση  και τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους για ένα χρονικό διάστημα. Τέλος αισθάνομαι τυχερός που στις τάξεις του συλλόγου ανήκουν προπονητές με πορεία όπως ο κύριος Προμπονας και ο κύριος Δερματης, ανεξάρτητα με την διαφορετικότητα του αθλήματος, έχω πολλά να πάρω για να αποκτήσω πιο γερές βάσεις».

hqdefault_f7b4e.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares