Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 21:59

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των σωματείων της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Γιάννη Βρούτση

Εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΠΣ Κυκλάδων μαζί τον πρόεδρο της ένωσης, Ειρηναίο Φρέρη, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣ με τον Γιάννη Βρούτση, τον δημοτικό σύμβουλο και αρμόδιο για την εποπτεία και την ευθύνη λειτουργίας των δράσεων και των θεμάτων του Τμήματος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού, και συζήτησαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις του νησιού.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για τα εξής:

-Το γήπεδο της Άνω Σύρου και κατά πόσο αν και πόσο γρήγορα θα μπορέσει να επαναλειτουργήσει. Ο Γιάννης Βρούτσης θα συναντηθεί αύριο με τον Αντιδήμαρχο Μηνά Αλιφραγκή για την κατάσταση του γηπέδου.

 IMG_20190904_191214_a4935.jpg

-Το 5x5 στο γήπεδο της ΕΠΣ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, μαζί με την χρηματοδότηση του χλοοτάπητα, τα σκέπαστρα, καθώς και τους προβολείς LED στο γήπεδο.

Γιώργος Ρούσσος, προπονητής του ΑΟ Σύρου δήλωσε: "Είμαστε ο μοναδικός Δήμος που τα ερασιτεχνικά σωματεία πληρώνουν σε δημοτικό γήπεδο", και ζήτησε να μεταφερθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Κωνσταντίνα Κοσμά, εκπροσωπώντας το γυναικείο ποδόσφαιρο και τον Περσέα Σύρου, ζήτησε μια αρμονικη συνεργασία με τον Δήμο και εμπρακτη υποστήριξη.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βρούτσης άκουσε όλες τις απόψεις, δήλωσε ανοιχτός στις συζητήσεις και μάλιστα πρότεινε να γίνεται συνάντηση με τα σωματεία μια φορά τον μήνα για να ελέγχουν την πρόοδο του έργου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares