Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 22:13

Ικανοποίηση Κωτσοβού για την πορεία της προετοιμασίας– Φιλικό με την Κ19 του Παναθηναϊκού

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της Άνω Μεράς καθώς δεν απομένουν και πολλές μέρες μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στις 14 Σεπτεμβρίου άλλωστε έχει οριστεί να διεξαχθεί το Super Cup Κυκλάδων, όπου οι Μυκονιάτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανθηραϊκό σε ένα πολύ δυνατό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

DSC_1872_6ca36.jpg

Μετά από 35 μέρες πάντως σκληρής προετοιμασίας στην Αττική ο Νίκος Κωτσοβός μίλησε στο «Sportcyclades» εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία της, αλλά και τα δείγματα γραφής της ομάδας του στα φιλικά που έχει δώσει με ισχυρούς αντιπάλους:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προετοιμασία και την πρόοδο που έχουμε παρουσιάσει το διάστημα από το ξεκίνημα ως τώρα» ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου προπονητή για να συνεχίσει αναφερόμενος στα φιλικά που έδωσε η Άνω Μερά. «Είχα προβλέψει ότι θα μας έβαζαν στον όμιλο της Αθήνας και του Πειραιά, οπότε θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική επιλογή που παίξαμε με ισχυρές ομάδες οι οποίες ανήκουν στον όμιλό μας».

Όσον αφορά την απόδοση της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια τόνισε: «Είχαμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας και μπορώ να πω ότι σε κάθε φιλικό ήμασταν όλο και καλύτεροι. Το γεγονός ότι στα πέντε παιχνίδια δεν πετύχαμε νίκη δεν με ανησυχεί ούτε λέει κάτι. Άλλωστε σε κάποια από αυτά χάσαμε τη νίκη στις λεπτομέρειες. Εκτιμώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Ο Νίκος Κωστοβός θα δει την ομάδα του σε άλλο ένα φιλικό την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. κόντρα στην Κ19 του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Αν τελικά το Super Cup Κυκλάδων διεξαχθεί στις 14 Σεπτεμβρίου υπάρχει προγραμματισμός, μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ομάδα να μετακομίσει οριστικά στη Μύκονο. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως παραταθεί η παραμονή στην Αθήνα και αναζητηθεί νέος αντίπαλος για φιλικό το επόμενο σαββατοκύριακο.

Μοναδικός πονοκέφαλος για τον προπονητή της Άνω Μεράς είναι οι τραυματισμοί των Καλαμάρη και Χάμου, οι οποίοι δεν αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στην ενεργό δράση!

DSC_1761_26fdb.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares