Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 22:13

Sportcyclades: Η παρέα που έφτιαξε το πρώτο επαρχιακό αθλητικό σάιτ της Ελλάδας

Όταν το 2007 ο ιδρυτής του sportcyclades και φίλος, Δημήτρης Ντόλκας μου ζήτησε να τον βοηθήσω με το blog που είχε δημιουργήσει, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτό που θα επακολουθούσε.

Σύντομα δημιουργήθηκε μία καλή παρέα που είχε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία και την ίδια καψούρα για τον αθλητισμό. Που να φανταστώ ότι αυτή η καψούρα θα μετατρεπόταν σε φωτιά; Οι 100 επισκέψεις την ημέρα! έγιναν με ρυθμούς καταιγίδας χιλιάδες και η μετατροπή του sportcyclades.blogspot.com σε sportcyclades.gr ήταν πλέον επιβεβλημένη. 

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε όλοι σας... Ο Μπάμπης, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Χρήστος, ο Σταμάτης, ο Αντώνης, ο Τάσος, ο Κυριάκος, ο Γιώργος, ο Βαγγέλης, ο Δημήτρης, ο Φραγκίσκος, ο Γιάννης, η Κωνσταντίνα, η Στέλλα και πολλά άλλα παιδιά (σ.σ. σίγουρα έχω ξεχάσει αρκετούς ας με συγχωρέσουν) συνέθεσαν μία ομάδα που δεν άφηνε κανέναν αγώνα των Κυκλάδων να γίνεται χωρίς την παρουσία του sportcyclades. Πολλές φορές κάποια ομάδα, κάποιος βοηθός ή κάποιος διαιτητής δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, αλλά το sportcyclades ήταν εκεί. Εξού και το #sportcyclades #παντού που συναντάτε κάπου - κάπου στα social media.

Και φτάνουμε στο 2019, που μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά η φιλοσοφία είναι πάντα η ίδια. Η κάψα για τον αθλητισμό δεν σβήνει, τα ιδρυτικά μέλη του σάιτ έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση μέσα σε αυτό και φυσικά κάθε δικαίωμα να υπερηφανεύονται για αυτό που έχουν δημιουργήσει. 

Η ταπεινότητα για μένα είναι προσόν και απαραίτητο χαρακτηριστικό ειδικά για κάποιον που είναι στην κορυφή.  ''Άσε τα έργα σου να φωνάζουν ενώ εσύ σιωπάς'' λέει με συμβουλευτικό ύφος ο Χρήστος Σαρρής, που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Λάτρης του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο και πάντα ενημερωμένος για την αθλητική επικαιρότητα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, ο Χρήστος αλίευσε το ακόλουθο δημοσίευμα από το dailymedia.gr.

Τι αφορά αυτό το δημοσίευμα; Πολύ απλά οι συνάδελφοι έκαναν την έρευνα τους για το σάιτ της Μεσσηνίας sportstonoto.gr, το οποίο πλέον μετά από θεαματική άνοδο έχει βρεθεί στην δεύτερη θέση των περιφερειακών μέσων στην Ελλάδα. Ποιο είναι το πρώτο; Διαβάστε το άρθρο που ανάρτησαν για να ενημερωθείτε:

«Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των φιλάθλων και τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που, μεταξύ άλλων… εκτόξευσε το sportstonoto.gr ακόμη πιο ψηλά.

Κάτι τα «μαγειρέματα» με την νέα κατηγορία της Super League 2, κάτι το ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη Football League, οι διοικητικές εξελίξεις στη Μαύρη Θύελλα (aka Καλαμάτα), οι ηχηρές μεταγραφές της, αλλά και των άλλων ομάδων της κατηγορίας, οι ευρωπαϊκές «μάχες» των μεγάλων της Super League, η πλούσια γενικά φετινή αθλητική κίνηση, o διαφορετικός, ωραίος, εναλλακτικός τρόπος παρουσίασής μας όλων των θεμάτων και βέβαια, η παρουσία, ο τρόπος και (πάντα) το… βαρύ brand name του Σωτήρη Γεωργούντζου στο Sportstonoto.gr, το γνωστό site της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου έκανε μια μεγάλη επίδοση.

Αναδείχθηκε ως ο πρώτος προορισμός αθλητικής ενημέρωσης και το τρίμηνο Ιούνιος-Αύγουστος στην Πελοπόννησο το sportstonoto.gr έφτασε στο No 895 στην επίσημη κατάταξη της Alexa. Η επίδοση το ανέβασε στη δεύτερη θέση των αμιγώς αθλητικών επαρχιακών sites της Ελλάδας, πίσω από το sportcyclades.gr».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες  μας που μας έχουν φέρει στην κορυφή της Ελλάδας θα ήταν λίγο κοινότυπο, αλλά παρόλα αυτά οφείλουμε να το πούμε. Οφείλουμε όμως επίσης να τους υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να καινοτομήσουμε, να διορθώσουμε τις παραλείψεις μας και να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ενημέρωσης που παρέχουμε.

Πρώτο αθλητικό περιφερειακό σάιτ της Ελλάδας λοιπόν!!!

Οι εκπλήξεις έρχονται... μείνετε συντονισμένοι!!!

Καλή αγωνιστική σεζόν!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares