Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 00:13

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα του Κατάρ ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ

Ανάμεσα στους 16 Έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα του Κατάρ είναι ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Ο Αλέξανδρος θα πάρει μέρος φέτος στα 50 χιλιόμετρα βάδην καθώς με επίδοση 3.56.19 την οποία σημείωσε το Μάιο στη Λιθουανία έχει πιάσει το όριο που του εξασφαλίζει τη συμμετοχή του σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Πρόκειται για την 4η συνεχόμενη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, η πρώτη ήταν το 2013 στη Μόσχα.

Ο Αλέξανδρος, χωρίς να έχει τη δυνατότητα προετοιμασίας στο εξωτερικό ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι και τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αγωνιστικής αλλά και ψυχολογικής πριν το μεγάλο ταξίδι.

Ο 31χρονος αθλητής του ΑΟΜυκόνου αγωνίζεται στις 28 Σεπτεμβρίου, 10 ημέρες μετά τα γενέθλια του, στις 23:30, τοπική ώρα.

"Πρόκειται για έναν αγώνα ιδιαίτερης δυσκολίας. Δεν είναι μόνο η ώρα διεξαγωγής, δεν είναι μόνο ότι γίνεται στο τέλος Σεπτεμβρίου, όταν κανονικά όλες οι μεγάλες διοργανώσεις ολοκληρώνονταν τα προηγούμενα χρόνια μέσα στον Αύγουστο, αλλά κυρίως είναι οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που ενδεχομένως θα λειτουργήσουν ως απρόβλεπτος παράγοντας για πολλούς αθλητές. Ο στόχος είναι ένας, η όσο το δυνατόν καλύτερη μου απόδοση μέσα στον αγώνα" δήλωσε ο Αλέξανδρος ο οποίος 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares