×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 21:53

Χαντές: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Μόνο στα... ψιλά δεν θα περάσει η βαριά ήττα σήμερα στην Ηλιούπολη από την ομώνυμη ομάδα για την Θύελλα Καμαρίου.

Ο Βαγγέλης Χαντές με δηλώσεις του εμφανίστηκε να αλλάξει εξ ολοκλήρου την εικόνα της ομάδας του προκειμένου στην έναρξη του πρωταθλήματος, η Θύελλα να αποδείξει ότι είναι ομάδα ανταγωνιστική και πληροί τις προϋποθέσεις για να κάνει πρωταθλητισμό .

Το σχόλιο του

"Πραγματοποιήσαμε μια πολύ κακή εμφάνιση σήμερα. Δεν είχαμε καμία σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Σε καμία φάση του αγώνα δεν παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Δεν είναι η ώρα για να πούμε πολλά. Πρέπει γρήγορα να βγάλουμε μόνο τα θετικά και βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την εμφάνιση. Σίγουρα πρέπει να συζητήσουμε πράγματα μέσα στα αποδυτήρια και είναι μια εμφάνιση που απαγορεύεται να παρουσιαστεί ξανά είτε σε ανεπίσημο είτε σε επίσημο παιχνίδι. Ήμασταν ανέτοιμοι και ψυχικά και σωματικά και η ευθύνη ανήκει σε εμένα". 

Για το τι θα αλλάξει ο ίδιος άμεσα ο Χαντές είπε:

"Πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια. Δεν το δείχναμε αυτά στα προηγούμενα φιλικά. Είμαι σίγουρος ότι ήταν μια κακή παρένθεση και δεν θα παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα. Έχουμε πολλά να βγάλουμε στο παιχνίδι μας και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares