Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 16:16

Έβαλε τις μηχανές στο φουλ ο Αστέρας Μαρμάρων Πάρου [pics-vid]

Με αρκετά νέα πρόσωπα και υψηλές προσδοκίες ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Αστέρας Μαρμάρων Πάρου, με τον Αλέξη Αλεξανδρή ναι μεν να «λάμπει» αλλά να τα βάζει όλα στην άκρη θέλοντας να κερδίσει το δικό του στοίχημα που όπως είπε και ο ίδιος είναι το χτίσιμο μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα δουλεύει πολύ στο γήπεδο.

Σε αυτή την πρώτη που έγινε παρουσία του προέδρου κ. Βαζαίου Πετρόπουλου, το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, δείχνοντας πως φέτος ο Αστέρας είναι πιο ενωμένος και περισσότερο δυνατός από κάθε άλλη χρονιά.

Όσο αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας, στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν πολλά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στην ενεργό δράση, όπως ο Λευτέρης Χριστόφορος, που αποφάσισε να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να συμμετάσχει στην ομάδα του χωριού του που πλέον δουλεύει σε άλλο επίπεδο με την παρουσία του Αλέξη Αλεξανδρή. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα περίπου 5 ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι όλοι τους μεταγραφές και αναμένεται να δώσουν ποιοτικό βάθος στο συγκρότημα των Μαρμάρων.

Η πρώτη μέρα περιείχε την ομιλία - αυτοπαρουσίαση του Αλέξη Αλεξανδρή στους παίκτες του και μετά ένα πρόγραμμα προπόνησης που περιείχε ασκήσεις με μπάλα, δείχνοντας ότι μοτίβο που θέλει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής της ομάδας θα κινείται σε σύγχρονα πλαίσια προετοιμασίας. 

Δείτε φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο από την πρώτη προπόνηση:

 

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares