Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 15:26

Καραλής: "Δουλέψαμε όλο τον καιρό για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα"

Ήταν από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού στο φετινό μεταγραφικό παζάρι με τη Θύελλα Καμαρίου να κατορθώνει να τον εντάσσει στο δυναμικό της.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή ο οποίος προετοιμάζεται μαζι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για την πρεμιέρα της Κυριακής όπου αντίπαλος θα είναι ο Ερμής Κορυδαλλού (11.00 γηπ. Καμαρίου τηλεοπτική κάλυψη sportcyclades.gr).

Ο "G.K." μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την αναμέτρηση, με τον star της Θύελλας να δειχνει έτοιμος για τη αυτή την πρόκληση.

Η τοποθέτηση του: "Δουλέψαμε σκληρά σε όλη την προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού. Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Είναι ένα ματς δύσκολο όπως όλα στην κατηγορία κατά τη γνώμη μου αφού ο συγκεκριμένος όμιλος αποτελεί τον πιο απαιτητικό στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και εύχομαι στο τέλος να τα καταφέρουμε. Με την ευκαιρία εύχομαι να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πρέπει να το απολαμβάνουμε"

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares