Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 12:55

Άτυχη η Άνω Μερά, ηττήθηκε στη Χωράφα από τον Ιερόθεο [vid]

Δεν τα κατάφερε η Άνω Μερά στην ιστορική πρεμιέρα της στην Γ' Εθνική αφού γνώρισε την ήττα στα τελευταία λεπτά από τον Άγιο Ιερόθεο με 0-1.

Το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού παρά τη σχεδόν άριστη αμυντική προσαρμογή του στο ματς δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά με αποτέλεσμα να το... πληρώσει και να γνωρίσει την ήττα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σταμάτης Καλυμιώτης-ΚΑΜΕΡΑ: Νίκος Παπουτσάς

Παρά το ατυχές αποτέλεσμα οι Μυκονιάτες έδειξαν ότι εφόσον βελτιώσουν κάποια στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι θα έχουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν τους στόχους τους

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο α' μέρος, με τον Ιερόθεο να έχει καλή στιγμή στο 14' με το σουτ του Ντάφλα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Παλιούρα.

Από την αλλη μεριά, η Άνω Μερά είχε σαν στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην εστία της χωρίς να δημιουργήσει απειλητική κατάσταση.

Στο 59' ο Μακρίδης είχε δοκάρι με κεφαλιά ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεσάι με δεύτερη κίτρινη στο 71. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

11' Σουτ του Λεσάι η μπάλα στα σώματα των αμυντικών του Άγιου Ιερόθεου και κατέληξε κόρνερ.

13' Σουτ του Ζυγκερίδη άουτ

14' Οι παίκτες του Άγιου Ιερόθεου “έκρυψαν” τη μπάλα με τον Ντάφλα που ήταν ο τελικός αποδέκτης να σουτάρει και τον Παλιούρα να διώχνει εντυπωσιακά.

31' Ο Κράσι βρέθηκε από πλάγια μέσα στην περιοχή της Άνω Μεράς όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στον Παλιούρα που έδιωξε σε κόρνερ.

32' Ο Μπατής μετά από σέντρα έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

35' Ο Κράσι μπήκε στην περιοχή και τη στιγμή που ήταν έτοιμος να σουτάρει ο Παλιούρας έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.

49' Σημαντική στιγμή για την Άνω Μερά. Ο Ζυγκερίδης έφυγε στην κόντρα και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

55' Σουτ του Κομνηνού ο Παλιούρας και πάλι πέφτει στη γωνία του και απομακρύνει.

57' Ο Κομνηνός έκανε την ατομική ενέργεια και σουτ όμως ο Παλιούρας με διπλή προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.

59' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΘΕΟ. Ο Συμάκος έκανε τη σέντρα από δεξιά, με τον Μακρίδη να πιάνει τη γυριστή κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

66' Σέντρα του Κέμπε ο Παλαιοπάνος έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

68' Ο Μακρίδης έφτασε κοντά στο 1-0 όμως δεν κατόρθωσε να πιάσει το σουτ όπω θα ήθελε.

70' Ζητάει πεναλτι ο Άγιος Ιερόθεος σε πέσιμο του Μακρίδη εντός περιοχής όμως ο Ζαχαρόπουλος δείχνει τη συνέχεια του αγώνα.

71' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ. Αποβάλλεται ο Λεσάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

73' Εκτέλεσε το φάουλ ο Ντάφλας με οτν Κράσι να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να κάνει την προβολή με τον Παλιούρα να διώχνει σε κορνερ.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟΘΕΟ. Ο Τσατσαρής βρέθηκε στο κατάλληλα σημείο και μετά από φάουλ του Βουτσιώτη έκανε το 1-0

90 Πλασέ Κομνηνού η μπάλα μόλις άουτ. 

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος, Σόφιας-Λιαμίρας (Ανατολικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής-Θεσπρωτίας).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Νομικός (71' Βουτσιώτης), Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός, Ντάφλας, Λίτσι (51' Κομνηνός), Κράσι, Τσαρκάνι (51' Μακρίδης), Σιμάκος (65' Σάσσαλος).

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Σούλτσε (86' Ζώτος), Καλαγκάνης, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Σαββίδης, Κυριάκος (60' Παλαιοπάνος), Λένγκα, Παπαδάκης (60' Κέμπε (78' λ.τρ. Ξενάκης), Λεσάι. Ζυγκερίδης.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares