Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 13:04

Οι μοναδικές στιγμές του Serifos Sunset Race 2019

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι κατάφεραν να παρευρεθούν στη Σέριφο και το 7o Serifos Sunset Race το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου!

Αγώνες δρόμου και κολύμβησης, παιδικοί αγώνες, πολύ κέφι, χορός και αμέτρητα χαμόγελα!

Όλα αποτυπωμένα στο βίντεο της διοργάνωσης:

Το 7ο Serifos Sunset Race υλοποιήθηκε χάρη στην παρουσία των εθελοντών, της ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτριας, του Δήμου Σερίφου, των τοπικών συλλόγων (Σύλλογος Γυναικών «Η Ανδρομέδα», Ταξιάρχης, Εμπορικός Σύλλογος, Σύνδεσμος Σεριφίων, ΑΟ Σερίφου) και των χορηγών.

Των Μεγάλων Χορηγών της διοργάνωσης Pende Serifos και Κονδύλης Μάρκετ, των “Επίσημων Χορηγών” INTERWETTEN, Arla Protein, WeFit.gr και SEA JETS, των “Υποστηρικτών” Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΔΙΟΣ», CURAPROX, Bairamoglou, των “Τοπικών Υποστηρικτών” Indigo, Yacht club, της Καλής, ΘΗΤΑ, The Famlily Beez, Rizes Hotel, Calma Drings and Bites, GRANS, Μεταφορική Σερίφου Η Ένωση Πανάγος, Μπακάλλιστον, Crazy Dream και πολλών άλλων που συνέβαλαν πριν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

thumbnail_serifos_sunset_race__swim_8dbec.jpg

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση συνδέθηκε με το πρόγραμμα SeaChange Greek Islands του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, με πρόσκληση προς όλους τους συμμετέχοντες να γίνουν μέρος της λύσης, αλλάζοντας καθημερινές συνήθειες για να μειωθεί το πλαστικό μίας χρήσης. Η ομάδα του προγράμματος βρέθηκε στο νησί την περίοδο της διοργάνωσης, και πραγματοποίησε καθαρισμούς στις παραλίες του νησιού. Συγχρόνως, σε όλους τους δρομείς της διαδρομής SeaChange Greek Islands 5 χιλ., στους νικητές των αγωνισμάτων, και στα παιδιά δόθηκε από ένα ποτήρι πολλαπλής χρήσης του προγράμματος. Δυναμικό παρόν έδωσε και η ομάδα SeaChange Sports Team, με μέλη της να κερδίζουν πολλά μετάλλια.

Επίσης ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στη συμβολή των ‘Χορηγών Επικοινωνίας” της διοργάνωσης, των μέσων πανελλήνιας εμβέλειας ΕΡΤ3, Cosmote TV, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, Action24, του τουριστικού οδηγού Greek Travel Pages, των ραδιοφωνικών σταθμών Empneusi FM και Aegean Voice, των portal Outdoor-Activities.gr, Run N Fun, IRunMag, Athletics-Magazine, Run247, των τοπικών μέσων των Κυκλάδων, Discover Serifos, Cyclades24, Sportcyclades24, Sportcyclades, Naxos Tmes, Naxos Press,

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη του 2020 και το 8o Serifos Sunset Race με νέες εκπλήξεις που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares