Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 12:37

Ρηγούτσος: "Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο"

Σίγουρα αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο θα στηρίξει αρκετά από το επιθετικό της κομμάτι η Ελλάς Σύρου.

Ο Ευγένιος Ρηγούτσος όχι απλά θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της Συριανής ομάδας, αλλά θα είναι το πρόσωπο από το οποίο θα περνούν σχεδόν όλες οι επιθετικές δραστηριότητες του συγκροτήματος του Νίκου Βουτσίνου.

Ο ίδιος μίλησε για το πρώτο επίσημο ματς που ακολουθεί με το Νηρέα στην Πάρο την Κυριακή για το Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων λέγοντας: "Όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου με την ομάδα του Νηρεα η ομάδα μας θα παρευρεθεί στην Πάρο με κύριο στόχο την νίκη. Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως είμαστε προετοιμασμένοι αρκετά καλά για αυτό το ματς".

Για τα σημεία που θα κριθεί το ματς είπε: "Πιστεύω πως ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς και για τις δύο ομάδες είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα σεζόν. Στόχος μας στο κύπελλο είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε και γιατί όχι και στην κατάκτησή του".

Ερωτηθείς για το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται ο σύλλογος, ο Ρηγούτσος δήλωσε: "Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρόλο που έχουμε παίξει μόνο δύο φιλικά.. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλη σεζόν σε όλους με υγεία σε όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές"

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares