Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 18:33

Σπουδαίο βαθμό στον Ταύρο η Θύελλα Καμαρίου

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του 5ου ομίλου μεταξύ του Φωστήρα και της Θύελλας Καμαρίου με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με δυο γκολ, δυο αποβολές, ένταση και πάθος.

Στο α' μέρος ο Φωστήρας ήταν καταιγιστικός δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με τη Θύελλα σε αρκετές φορές να έχει σύμμαχο την τύχη και τον Ανδριόλα σε φοβερή ημέρα.

Στην επανάληψη, οι Καμαριανοί βελτιώθηκαν, σαφέστατα και προηγήθηκαν με το γκολ του Ζέλο όμως ο Φωστήρας απάντησε με τον Ηλιάδη.

Στα τελευταία λεπτά υπήρχε μεγάλη ένταση, με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πανάκη στο 88' και Παπαγγελή στο 90+1'.

Πάντως η εικόνα βάσει ευκαιριών αδικεί την ομάδα του Ταύρου που στο α' ημίχρονο χαρακτηρίζεται ιδανικός αυτόχειρας. Από την άλλη η Θύελλα πατάει καλύτερα από το 45 μέχρι το 65' ενώ στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν ισορροπημένο.

Εικόνα αγώνα

Στο α' μέρος ο Φωστήρας πατάει καλύτερα και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τέρμα τουλάχιστον βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ταύρου κυριάρχησε, και απέδειξε ότι μέσα στο γήπεδο της δύσκολα θα μπορέσει ομάδα να της κόψει βαθμούς.

Μοιραίος στο α' μέρος για την ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη, ο Αργύρης Σάμιος που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, τρεις στον αριθμό, για να ανοίξει το σκορ.

Από την άλλη η Θύελλα Καμαρίου έπαιξε αρκετά φοβισμένα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία στο 41' όταν οι Αργυρίου και Ερρίκος δεν μπόρεσαν με δυο σουτ στη σειρά να νικήσουν τον Χατζηεμμανουήλ.

Στην επανάληψη η Θύελλα Καμαρίου παρουσιάστηκε βελτιωμένη, και με πλάνο στο γήπεδο και στην πρώτη της ευκαιρία στο β' μέρος βρήκε δίχτυα. Ο Ζέλο έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την ασίστ του Αργυρίου και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1, παγώνοντας τον Ταύρο.

Ο Φωστήρας με την είσοδο του Αργκιλέσι έγινε πιο επιθετικός και κατόρθωσε στο 65' να φέρει το ματς στα ίσια με γκολ του Ηλιάδη.

Στη συνέχεια η ομάδα του Ταύρου δεν κατόρθωσε να παράξει τις φάσεις του α' μέρους, έχοντας στο 72' τη ευκαιρία του ματς με τον Μαρίνου αρχικά και τον Ηλιάδη στη συνέχεια να σημαδεύει το δοκάρι του Ανδριόλα.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2 Κόρνερ Μαρίνου κεφαλιά Πανάκη η μπάλα αουτ.

3 Κόρνερ Μαρίνου κεφλαιά Πίσσα μόλις αουτ.

9 Σέντρα Ηλιόπουλου σουτ Καραλή η μπάλα άουτ.

12' Σέντρα Καλλιμούκο ο Ηλιάδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει αουτ.

13' Σουτ του Ηλιάδη εντυπωσιακή επέμβαση Ανδριόλα και κόρνερ

18' Μαρίνου κάνει όμορφη σέντρα στον Σάμιο με τον τελευταίο με κεφαλιά να χάνει μεγάλη ευκαιρία.

21' Μεγάλη φάση για τον Φωστήρα. Ο Αλεξίου γυρίσει τη συρτή σέντρα όμως το σουτ του Σάμιου από το σημείο του πέναλτι δεν ήταν δυνατό με τον Ανδριόλα να μπλοκάρει.

33' Σουτ του ;Ηλιόπουλου η μπάλα άουτ.

36' Ο Ηλιάδης δίνει στον Σάμιου που κάνει το σουτ όμως ο Ανδριόλας έδιωξε σε κόνερ

37' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα. Μετά από σύγχυση στην άμυνα της Θύελλας ο Σάμιος έκανε το σουτ όμως ο Ανδριόλας έδιωξε και στη συνέχεια οι αμυντικοί παραχώρησαν κόνρερ.

38' Κόρνερ Μαρίνου κεφαλιά Μπιμπισίδη η μπάλα άουτ.

41' Σπουδαία φάση για τη Θύελλα Καμαρίου. Ο Αργυρίου κάνει το σουτ με τον Χατζηεμμανουήλ να διώχνει αρχικά και στη συνέχεια της φάσης ήταν η σειρά του Ερρίκου να δει τον τερματοφύλακα του Φωστήρα να απομακρύνει εντυπωσιακά.

42' Μεγάλη φάση για τον Φωστήρα. Ο Ηλιάδης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Ανδριόλα όμως το σουτ του πρώτου βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδριόλα που έδιωξε σε κόρνερ.

55 Φάουλ Καραλή η μπάλα άουτ.

57' ΓΚΟΛ Η ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Αργυρίου στρώνει στον Ζέλο που με ενα κεραυνό νικάει τον Χατζηεμμανουήλ και κάνει το 0-1.

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. Ο Ηλιάδης με ένα εκπληκτικό σουτ και αφού η μπαλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

72' Απίστευτη ευκαιρία για τον Φωστήρα. Ο Μαρίνου κάνει το σουτ ο Ανδριόλας πετάγεται εντυπωσιακά και σε δεύτερο χρόνο το σουτ του Ηλιάδη καταλήγει στο δοκάρι.

78' Ζητάει πέναλτι ο Φωστήρας θεωρώντας ότι ο Σιμιτσής έχει κάνει χέρι.

79' Σουτ του Ερρίκου μπλοκάρει ο Χατζηεμμανουήλ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Χατζηεμμανουήλ, Καλλιμούκος, Αλεξίου, Μπιμπισίδης, Πανάκης, Πίσσας, Ασημάκης (77' Πετριτάι), Σάμιος (62' Αργκιλέσι), Μαρίνου (90' Μπιταξής), Ηλιάδης, Μπερνιδάκης (85' Κουλούρης).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές) Ανδριόλας, Μπουσάι (63' λ.τρ. Παπαγγελής), Ερρίκος, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (77' Μαντούσης, Μαλάι (52' Τουγουντζόγλου), Σιμιτσής, Ζέλο, Ηλιόπουλος, Καραλής (59' Σπανος), Αργυρίου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares