Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 15:00

Βασίλη Μουκίδη ανακοίνωσε ο Ιερόθεος

Σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου. Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Μουκίδη.

Ο 26χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων και πλέον απο εδώ και στο εξής θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Πέρυσι ο Μουκίδης ξεκίνησε στον Διαγόρα από τον οποίο αποχώρησε για να αγωνιστεί για λογαριασμό του Ηροδότου στη Football League όπου έπαιξε 18 φορές. Μεταξύ άλλων ο Μουκίδης έχει περάσει από Νέα Ιωνία, Θρασύβουλο, ΑΕ Ερμιονίδα, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Αιγινιακό, ΑΕ Καραϊσκάκη και Αστέρα Βλαχιώτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Μουκίδη.

Ο ποδοσφαιριστής με θητεία σε αρκετές ομάδες της Football League θα προπονείται υπό τις οδηγίες του κ. Σταυρακόπουλου και τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο".

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400