Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 20:26

Τέλος ο Καλύκας από τον Ερμή Κορυδαλλού: "Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα"

Μετά από αρκετούς μήνες στον πάγκο του Ερμή Κορυδαλλού έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ο προπονητής, Δημήτρης Καλύκας να βάλει τέλος στη συνεργασία του με το σύλλογο του Πειραιά.

Ο ικανότατος προπονητής δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει τους νεοφώτιστους στην κατηγορία αφού επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η παραίτηση που υπέβαλλε μετά το ματς με το Κερατσίνι έγινε αποδεκτή κάνοντας μια αναφορά στα όσα βίωσε τους τελευταίους μήνες.

Το σχόλιο του

"Μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με το Κερατσίνι, δήλωσα την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή του Ερμή Κορυδαλλού και η οποία έγινε αποδεκτή. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι νεαροί παίκτες του Ερμή απέδειξαν για ακόμη ένα ματς πόσο αξιόμαχο σύνολο διαθέτουν, παίζοντας άψογα τακτικά και έχοντας το πιο πενιχρό προϋπολογισμό της κατηγορίας. Το μέλλον τους ανήκει ολοκληρωτικά. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα, τα μέλη του Δ.Σ. που με εμπιστεύτηκαν, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές μου και να ευχηθώ στον Ερμή καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ". 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Καλύκας ήταν το πρόσωπο που προβίβασε τον Ερμή Κορυδαλλού στην Γ' Εθνική κατηγορία από τα τοπικά πρωταθλήματα του Πειραιά. 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares