Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 20:15

Από τον ΠΑΣ Νάξου στον ΑΜΣ Φιλωτίου Σταματίου και Στρατούρης

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΜΣ Φιλωτίου για το Κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Μαρπησσαϊκό και πλέον ο Γιώργος Προμπονάς έχει μπει στο τελικό μοντάρισμα της ομάδας του.

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν προσπάθειες ώστε το ανδρικό τμήμα να ενισχυθεί περαιτέρω, πράγμα που έγινε με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, των: Ιάκωβου Σταματίου και Πέτρου Στρατούρη, οι οποίοι άνηκαν στο δυναμικό του ΠΑΣ Νάξου και πλέον λογίζονται ως ποδοσφαιριστές του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο 32χρονος Στράϊκερ Ιάκωβος Σταματίου έχει καταγράψει μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, ενώ κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού σεζόν 2012 -2013 ήταν ο πρώτος σκόρερ Πανελληνίως με 38 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕ Περάματος.

Το βιογραφικό του παίκτη είναι πλούσιο, μετρώντας 65 συμμετοχές ως επαγγελματίας στη Β’ και τη Γ’ Εθνική, με την φανέλα του Χαϊδαρίου, όπου πέτυχε 28 τέρματα.

Αγωνίστηκε σε ομάδες της Δ’ Εθνικής, όπως τον Πανελευσινιακό, την Κω και τον Πανναξιακό, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟ Σύρου και του ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου είχε αγωνιστεί ξανά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Όσο αφορά τον Πέτρο Στρατούρη, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει της υπηρεσίες του σε πολλές θέσεις. Ο 29χρονος Ναξιώτης, κατά το παρελθόν έχει αποτελέσει ποδοσφαιριστή των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΑΕ Νάξου, Αγερσανί, ΑΟ Βύρωνα και ΠΑΣ Νάξου.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares