Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 15:45

Χαντές: «Υπομονή και προσήλωση στο πλάνο τα… κλειδιά του αγώνα με την Άνω Μερά»

Στη Θύελλα Καμαρίου κορυφώνεται η αγωνία για το ματς με την Άνω Μερά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου (Κυριακή 6/10 18.00).

Το πρώτο Κυκλαδίτικο ντέρμπι βρίσκεται προ των πυλών με τον Βαγγέλη Χαντέ να γνωρίζει τη σημασία του αλλά να τονίζει συνεχώς στους παίκτες ότι είναι ένα ματς όπως τα υπόλοιπα.

Ο ίδιος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Παπαγγελή, ενώ, αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς θα κάνει ο Γιάννης Καραλής που όλα δείχνουν ότι θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Χαντέ, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε

"Για εμάς δεν είναι διαφορετικό ματς από τα υπόλοιπα. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι σημαντικό να έχουμε όσες λιγότερες απώλειες γίνεται στην έδρα μας εάν θέλουμε σε αυτό το δύσκολο μαραθώνιο να πετύχουμε το στόχο μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα συμπαγές και δυνατό σύνολο. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι, ώστε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεκλειδώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το ματς".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ένα γρήγορο γκολ θα παίξει ρόλο, ο νεαρός προπονητής ειπε

"Πάντα σ' ένα ματς ένα γρήγορο γκολ παίζει ρόλο στην εικόνα του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, γνωρίζοντας όμως ότι έχουμε μια ομάδα απέναντι μας που αμύνεται πολύ καλά. Θέλει υπομονή και προσήλωση στο πλάνο για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares