Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 16:14

Γιώργος Σαββίδης: «Για αποτέλεσμα στο Καμάρι»

Σίγουρα η ομάδα της Άνω Μεράς βασίζει πολλά στην εμπειρία του.

Άλλωστε, την κατηγορία που συμμετέχει η ομάδα, ο Γιώργος Σαββίδης την έχει... φάει με το κουτάλι, και δείχνει διατεθειμένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του να αποτελέσει ένα ισχυρό χαρτί για το Νίκο Κωτσοβό.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε αρκετά τοπικά ντέρμπι και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πλέον κατάλληλους για να μιλήσει γι το κυριακάτικο ματς όπου οι Μυκονιάτες φιλοξενούνται στο Καμάρι από τη Θύελλα.

Ο Γιώργος Σαββίδης θα προσπαθήσει να αναχαιτίσει πολλές επιθετικές δραστηριότητες των Καμαριανών και ο ίδιος μίλησε για το ματς λέγοντας

"Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, αφού με με τον προπονητή δουλέψαμε καλά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει βάλει υψηλούς στόχους και ενισχύθηκε με καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα, όμως και εμείς είμαστε καλή ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για τα σημεία που θα κρίνουν το ματς ο Σαββίδης είπε

"Θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εφόσον κρατήσουμε το μηδέν και πετύχουμε πρώτοι γκολ όμως θα διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares