Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 14:19

Χαντές: Να εκμεταλλευτούμε την πίεση που θα έχει ο Εθνικός

Με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να βρεθεί κοντά στην 1η θέση θα παραταχθεί η Θύελλα Καμαρίου στον αγώνα που ακολουθεί όπου για την 4η αγωνιστική φιλοξενείται στο γήπεδο της Καλλιθέας από τον Εθνικό Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Χαντές δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Παπαγγελή και το τραυματία Γελαδάρη, με τον ίδιο να μιλάει για το ματς που ακολουθεί.

Ο ίδιος στάθηκε στην ποιότητα του Εθνικού αλλά και στο γεγονός ότι αδικείται από τη θέση που κατέχει στην κατάταξη κάνοντάς ειδική αναφορά στον προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Νομίζω ότι αντιμετωπίζουμε την ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον όμιλο ασχέτως αν δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε. Αδικείται από τη βαθμολογική θέση που κατέχει. Σίγουρα βρίσκονται κάτω από πίεση και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το γεγονός. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι σε ένα καλό αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε και την ιστορία και την ανάγκη του Εθνικού για βαθμούς αλλά στόχος αποτελεί να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι το πλεονέκτημα του Εθνικού είναι ο προπονητής του, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία και ανυπομονώ να τεθώ απέναντι του". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares