Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:00

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Νηρέα, 0-3 τον Α.Ο Πάρου Β'

Για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας "AEGEAN ISLANDS", ο ΑΜΕΣ Νηρέας ξεκίνησε με νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, επικρατώντας με 0-3 του Α.Ο Πάρου Β'.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, καθώς υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τον Νηρέα να στέκεται πιο τυχερός, αφού προηγήθηκε με 0-1 στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους που ευτύχησαν να κάνουν το 0-2 σχετικά νωρίς στο 57'.

Το 0-1 έγινε από τον Αρκούλη Ν. στο 16', ο Ύμερι έκανε το 0-2 στο 57' και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος στο 75'.

Η ομάδα του Νίκου Μοστράτου βαδίζει πάνω στο ίδιο πλάνο που είχε πέρυσι, δηλαδή στη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου που θα στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, ο ΑΟ Πάρου Β΄του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου απαρτίζεται ουσιαστικά από την ομάδα Κ18 του συλλόγου, με κάποιες περαιτέρω προσθήκες.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο και Γρυπάρη.

Α.Ο Πάρου Β: Χανιώτης (70' Κονταξάκης), Σκανδάλης (64' Σαρρής Γ.), Τσαντάκης, Μπέτσα (64' Ρούσσος), Χερουβείμ (52' Παντελαίος), Πάπα, Χύσκα (70' Αποστολόπουλος), Λούκης, Σαρρής Α., Σκιαδάς, Ζγκουράτι

ΑΜΕΣ Νηρεάς: Πανταζής (41' Τριπολιτσιώτης), Ζούμης, Υμέρι, Βράπι, Παπαδόπουλος, Άλκο, Ρούσσος, Μπαμπάλιου, Αρκούλης Γ., Αρκούλης Ν., Σιμόπουλος

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares