Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 16:28

Ισόπαλο το ντέρμπι Πανθηραϊκός - Φωστήρας [vid]

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ΄εθνικής ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τον Φωστήρα.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής 

Ο Πανθηραϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα ως απάντηση στον Φωστήρα, που λίγο έλειψε στο τλος να «κλέψει» το τρίποντο στη Σαντορίνη.

Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να παρέμεναν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης ωστόσο αρκέστηκαν το 1-1 τους αφήνει γλυκόπικρη γεύση.

Στο 14′ ο Παπασάββας έπειτα από κόρνερ του Φουάση με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ ο πανθηραϊκός θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε τουλάχιστον ακόμη μία περίπτωση, ο Φωστήρας, στην πρώτη φάση του στο παιχνίδι στο 40΄ ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Πετριτάι με σέντρα βρήκε τον Ηλιάδη και ο τελευταίος σκόραρε με ένα διαγώνιο σουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στο να κάνει το 1-2, αλλά ο Ζωντός με τρομερή απόκρουση του είπε ''όχι''.

Στο 45' στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Μαναριώτης έκανε πολύ όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή και σούταρε με τον Χατζηεμμανουήλ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο Β΄μέρος ο ρυθμός έπεσε και τα λεπτά περνούσαν χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φωστήρας λίγο έλειψε να «κλέψει» το τρίποντο, καθώς σουτ του Ηλιάδη, ανάγκασε το Ζωντό σε εντυπωσιακή απόκρουση κρατώντας το 1-1, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μαρίνος είδε και πάλι τον γκολκίπερ του Πανθηραϊκού να σταματά την ενέργεια του.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας (53′ Περιάλης), Παπασάββας (90’+ Νομικός), Λαμπρόπουλος, Μαναριώτης (74′ Γκίκας), Κορέτα, Ντούνιας (64′ Κορακιανίτης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Χατζηεμμανουήλ, Αλεξίου, Καλιμούκος, Αργκιλέσι (78′ Κουτσούμπας), Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας (64′ Μπιταξής 85′ Κόλλιας)), Πετριτάι (60′ Παληγεώργος), Μαρίνου, Μπερνιδάκης

Το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το volcano tv 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares