Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 14:06

Αμφίβολοι Παπαζαχαρίας και Ερρίκος με Κερατσίνι

Πύρρειος ήταν η νίκη της Θύελλας Καμαρίου στη Χωράφα απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο με 0-3. Συγκεκριμένα, πρώτο και μεγαλύτερο πλήγμα αποτελεί εκείνον του Γιάννη Ντινιωτάκη.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση, ο χαρισματικός επιθετικός ήταν ο σούπερ άτυχος της αναμέτρησης με τον Άγιο Ιερόθεο, αφού πέρασε στο παιχνίδι στο 63ο λεπτό και λίγο αργότερα τραυματίστηκε στον ώμο. Ο ποδοσφαιριστής, έδειξε τον επαγγελματισμό του, αφού έσφιξε τα δόντια και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, καθώς ο Βαγγέλης Χαντές είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Όσον αφορά τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, απ' οτι φαίνεται έχει ένα σφίξιμο στην γάμπα αφού ο υπέρηχος έδειξε ότι έγινε αντανάκλαση του νεύρου από τα ισχία στο γαστροκνήμιο. Πάντως, ο υπέρηχος βγήκε καθαρός και θα υποβληθεί σε φυσιοθεραπείες. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα σε ότι έχει να κάνει με τον Κώστα Ερρίκο, ο Πειραιώτης άσος που αποτελεί έναν από τους διακριθέντες της ομάδας ταλαιπωρείται από λουμπάγκο γεγονός που χρίζει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς με το Κερατσίνι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares