Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 23:04

Δ. Ζερβας : Είμαστε ο Πανναξιακός και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα

Από τα πρώτα λεπτά κάτω από τα γκολ ποστ του Πανναξιακού ο Δημήτρης Ζέρβας έδειξε διαθέτει την ποιότητα και θα αποτελέσει τον φύλακα άγγελο της ομάδας της Νάξου.

Ο ''Μεσολογγίτης'' γκολκίπερ, στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr, αιτιολόγησε την απόφαση του να συνεχίσει τον Πανναξιακό και οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας.

Τι συνετέλεσε στην απόφαση σου να αποδεχτείς την πρόταση του Πανναξιακού, πως είναι η διαμονή σου στο νησί;

«Αυτό που συνετέλεσε να πάρω την απόφαση να κατέβω στην Νάξο και τον Πανναξιακο ήταν σίγουρα η επίμονη της διοίκησης και του προπονητή μου κ Σκουνα, αλλά και το πλάνο που έχουν θέσει σαν στόχο και αυτό δεν είναι άλλο από το να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να κατακτήσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλο από το το πρωτάθλημα!! Είμαι σχεδόν ένα μήνα στο νησί και έχω αρχίσει και προσαρμόζομαι, κάνω καινούργιες γνωριμίες και αυτό κάνει πιο εύκολη την διαμονή μου εδώ!!».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος;

«Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό έχουμε δίπλα μας την διοίκηση που κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μην μας λείπει τίποτα και πιστεύω μέρα με την μέρα θα γίνεται ακόμα καλύτερο!!»

IMG_6159SDFFGFASDFASD_64b73.jpg

Ποια σημεία είναι αυτά που κατά τη γνώμη σου πρέπει να προσέξει η ομάδα σου για να φτάσει στη νίκη;

«Να δείχνουμε σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι, έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και μόνο ο κακός μας εαυτός θα μας στερήσει πιστεύω την νίκη. Εξάλλου το ποδοσφαίρου είναι ένα παιχνίδι λαθών και οποίος κάνει τα λιγότερα παίρνει την νίκη!!»

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για τη φετινή χρονιά;

«Το είπα και παραπάνω... Είμαστε ο Πανναξιακός και μέσα από καλό ποδόσφαιρο ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός κ η άνοδος στην Γ εθνική!!»

Πως σου φαίνεται , από αυτό που έχεις δει ως τώρα το Πρωτάθλημα, έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα;

«Να σου πω την αλήθεια δεν έχω άποψη από όλες τις ομάδες, το πρωτάθλημα είναι μικρής διάρκειας με λίγα ματς σίγουρα η Σύρος που παίξαμε την 1η αγωνιστική είναι μια καλή ομάδα αλλά και η Μύκονος που παίζουμε αύριο είναι και αυτή επίσης ένα καλό σύνολο!!».

Η ευχή σου για το φετινό πρωτάθλημα ;

«Να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία πάνω από όλα!!»

75121428_814349645668194_2223783110653247488_n_3b113.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares