Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 00:29

Νίκη με ανατροπή για τους ''Μπέμπηδες'' του ΠΑΣ Νάξου [pics]

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το πρωί στο ΔΑΚ Νάξου ο ΠΑΣ Νάξου που επικράτησε με 3-1 του ΑΣ Ίου.

Οι ''Μπέμπηδες''του Πέτρου Μαράκη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έδειξαν σοβαρότητα, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και τελικά πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο ΑΣ Ίου άνοιξε το σκορ μετά από κόρνερ και αυτογκολ που πέτυχε ο Κρητικός στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα.

Η απάντηση από τον ΠΑΣ Νάξου ήταν άμεση και ήρθε 2 λεπτά αργότερα όταν ο Μανδηλαράς μετά από παράλληλη μπαλιά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Βολικάκη για το 1-1.

Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ Νάξου, καθώς ο ΑΣ Ίου που έπαιζε με οριακή αποστολή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του νεανικού συγκροτήματος των ''Ναξιωτών''

Στο 51΄ο Βασαλάκης που προέρχεται από την Κ16 του συλλόγου πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ανδρική ομάδα και παράλληλα την ανατροπή, που ολοκλήρωσε στο 75' ο Κρητικός που έκανε το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Καλόγερας, με βοηθούς τους Ζαράνη, και  Χατζόπουλος

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης): Σέργης (46΄λ. τρ. Κουτελιέρης), Κόρρα, Συνοδινός (82΄Τόνι), Πιτταράς, Πολυκρέτης, Κρητικός, Σωρόκος, Μανδηλαράς, Λαγογιάννης (46΄Γρυλάκης), Βασαλάκης (72΄Χιλάι), Λέκκας Ν.

Αναπληρωματικοί: Γρυλάκης, Χιλάι, Τόνι, Κουτελιέρης

ΑΣ ΙΟΥ (Θοδωρής Καραβάς): Βολικάκης, Χιζα, Κωστόπουλος (55΄ Αρχολέκας), Καρράς Φ., Καρράς Κ., Ιωαννίδης, Οκεσόκου, Μπάτσαλης, Μωραΐτης, Νομικός, Ντόντα.

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Η βαθμολογία

2019-10-27_71bba.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares