Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 22:45

AO Πάρου Β - Αστέρας Μαρμάρων 3-1. Τόπο στα νιάτα

Νεανικό φρέσκο ποδοσφαιρικό αεράκι φύσηξε στο γήπεδο της Παροικιάς , όπου ο ΑΟ Πάρου Β επικράτησε του Αστέρα Μαρμάρων των πολλών προβλημάτων αφού ακόμη δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία αρκετών παικτών που έχουν συμφωνήσει να τον ενισχύσουν.

Καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα οι γηπεδούχοι με φρεσκάδα και ταχύτητα επικράτησαν δίκαια , αφού σκόραραν τρεις φορές, έχασαν ευκαιρίες και είχαν σταθερή άμυνα και τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στοιχεία που δουλεύει ο κ. Αλεξανδρής , αλλά με περιορισμένες επιλογές δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

58' ο Χίσκα έβγαλε στον Τ.Σαρρή που γύρισε από πλάγια συρτά και ο Λουκής με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.

76' ο Τ. Σαρρής με ατομική προσπάθεια νίκησε κατά κράτος τους Κρητικό και Σ. Μπελούκη τελειώνοντας ιδανικά για το 2-0.

79' Ο Ραμπαβίλας με φαλτσαριστό πλασέ εντός περιοχής πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα του Χανιώτη μειώνοντας σε 2-1.

88' Ο Σγουράτι σε αντεπίθεση είχε το καθαρό μυαλό να γυρίσει στον ξεμαρκάριστο Φλέσσα που σούταρε στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βασιλάρη διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ευκαιρίες χάθηκαν και από τους δύο , περισσότερες από τους γηπεδούχους που έπαιξαν έξοχα τις αντεπιθέσεις και αξιοποίησαν την ταχύτητα τους.

Στο 85', ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Ραμπαβιλα μέσα στην περιοχή. Στο βίντεο του sportcyclades.gr θα δούμε αν υπήρξε παράβαση.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα επικράτησε νευρικότητα στους παίκτες του Αστέρα με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Ραμπαβίλας.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Κουζούμης , Ανδρικόπουλος και Ρούσσος Ε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ Β' (Τριανταφυλάκος): Χανιώτης , Σκανδάλης , Βλακάς , Μπέτσα [67' λ.τ. Παντελαίος ], Τσαντάνης , Πάπα [80' Φλέσσας ], Χίσκα [88΄Κονταξάκης ], Λουκής , Σαρρής Τ. [ 88΄Σαρρής Γ. ], Σκιαδάς , Σγουράτι

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Αλεξανδρής): Βασιλάρης , Κρητικός [ 86' Ραγκούσης ] , Καριώτης , Μοστράτος , Μπελούκης Σ. [83΄ Μπελούκης Τ. ], Αλιπράντης , Αντιπαριώτης , Αριανούτσος , Ραμπαβίλας , Κληρονόμος , Ζέλα.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares