Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 09:44

Σταυριανός: «Ικανοποιητική η εικόνα μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άγιου Ιερόθεου, Ισίδωρος Σταυριανός μετά τη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό.

Ο νεαρός και ανερχόμενος κοουτς παραχώρησε δηλώσεις στην σελίδα της ομάδας στο facebook, όπου μίλησε για το ματς της προηγούμενης Κυριακής λέγοντας

"Μας πίεζε αρκετά ο χρόνος αφού δουλέψαμε τρεις φορές με τα παιδιά, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Αυτό που είχα βάλει σαν προσωπικό στοίχημα ήταν να αλλάξω τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και από εκεί και πέρα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στο γήπεδο της παρουσιάζεται αρκετά δυνατή και ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο ματς. Τα παιδιά προσπάθησαν σε μεγάλο βαθμό και κατόρθωσαν να βγάλουν στο ματς στοιχεία που δουλέψαμε στις προπονήσεις.Η εικόνα μας σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητική, καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και ήμασταν και αρκετά καλοί στο transition. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ματς με τον Ηλυσιακό τελείωσε, πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στο σύλλογο υποστήριξε

"Είμαι αρκετά χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα αφού παλαιότερο έχω βιώσει όμορφες στιγμές και θα προσπαθήσω να ζήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον. Το γεγονός ότι ένας προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα σε ένα τέτοιο σημείο είναι δύσκολο αφού πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχουμε πολύ χρόνο γιατί κάθε Κυριακή έχουμε παιχνίδι και κάθε ματς είναι διαφορετικό. Αυτό που μπορούμε να πούμε ότι θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα διεκδικούμε ότι περισσότερο μπορούμε από κάθε ματς". 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares