Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 13:26

Ετοιμάζει σπουδαία κίνηση με Πατσατζόγλου ο «Φονέας»

Ο στόχος του Φωστήρα σε όποια κατηγορία και εάν αγωνίζεται αποτελεί να κερδίζει ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχει απέναντι του.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο σύλλογος του Ταύρου να διαθέτει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα γνωρίζουν τι εστί πρωταθλητισμός.

Στο μοτίβο αυτό κινείται η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» που το τελευταίο διάστημα είχε απλώσει τα δίχτυα της στην εγχώρια αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και αμυντικού μέσου.

Ωστόσο το κέρδος είναι διπλό αφού αποκτήθηκε παίκτες που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δυο θέσεις και είναι δεδομένο ότι θα κάνει τη διαφορά. Ο λόγος για τον Βασίλη Πατσατζόγλου που την τελευταία ημέρα των μεταγραφών βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα του Φονεα.

Η διοίκηση με αυτή τη κίνηση δείχνει τις προθέσεις της ενόψει της σεζόν, έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη σε όλα τα επίπεδα.

Ο «Πάτσα» πέρυσι ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία του Ιωνικού, μέχρι την άνοδο στην Football League, ενώ διαθέτει μεγάλη πείρα έχοντας αγωνιστεί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ με τα χρώματα του Πανιώνιου.

Ο 25χρονος μεσοαμυντικός έχει περάσει ακόμη από Νίκη Βόλου και Ξάνθη, ενώ βρέθηκε αντίπαλος του Φωστήρα πριν δυο σεζόν την περίοδο που άνηκε στο δυναμικό του Αιγάλεω.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares