Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 14:59

«Ηρακλής ο καλύτερος»

PALIOPORTAS

Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Φοίνικα κ. Δημήτρης Παλιόπορτας στον δημοσιογράφο του volleynews κ. Λεμονίδη.


William Hill Sports «Απόλυτα πετυχημένη χαρακτηρίζει την εφετινή χρονιά για την ομάδα του ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Παλιόπορτας. Ο Έλληνας παράγοντας χαρακτήρισε τον Ηρακλή ως...

την καλύτερη ομάδα του εφετινού πρωταθλήματος και είναι σίγουρος πως η δική του ομάδα με τους Γκόρτσανιουκ και Μπρστς το 2012 θα τους βρει πιο ψηλά.

«Το 2011 μας πήγε πολύ καλά σαν ομάδα. Πήραμε το πρωτάθλημα της Α2 και μέσα σε λίγους μήνες γίναμε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατέκτησε επίσημο τίτλο στο βόλεϊ μέσω του Λιγκ Καπ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου. Με τους Γκόρτσανιουκ και Μπρσιτς η ομάδα τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερη».

Για την ήττα με τον Ηρακλή είπε:

«Ο Ηρακλής είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει καλούς παίκτες και μεγάλο μπάτζετ. Ήταν λογικό το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη αλλά από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε».

Για το αν η ομάδα του θα διεκδικήσει το final-8 του κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε:

«Έχουμε εκφράσει ένα ενδιαφέρον να φιλοξενήσουμε τους αγώνες στο νησί μας. Νομίζω ότι όσες φορές η Σύρος ανέλαβε μια διοργάνωση τα πήγε περίφημα. Και στο Λιγκ Καπ έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση».

Τέλος ο πρόεδρος της Σύρου ευχήθηκε για το 2012 λέγοντας:

«Εύχομαι το 2012 να φέρει χαρά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares