Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 21:35

Τριπλή μεταγραφική κίνηση πριν τον ΠΑΣ Τήνου ο Παμμηλιακός

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Παμμηλιακός λίγο πριν το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Τήνου.

Συγκεκριμένα οι ''Μηλιοί'' συμφώνησαν με τον αμυντικούς Φίλιππο Καλέση και Τέλη Πάντο που είναι πρώην παίκτες της ομάδας που θα φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα, ενώ προχώρησαν και στην απόκτηση του ικανότατου γκολκίπερ Αλέξανδρου Καπάνταη.

Ο Φίλιππος Καλέσης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αχιλλέα κάτω Αχαρνών και την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Αγία Άννα. Στον Παμμηλιακό αγωνίστηκε το 2015.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επιστρέφω στον Παμμηλαικό, καθώς είναι μία ομάδα που τη νιώθω σαν οικογένεια», είπε στις λιτές του δηλώσεις ο Μηλιός ποδοσφαιριστής.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Καπάνταης άνηκε μέχρι πρότινος στην Ελπίδα Αγ, Αναργύρων. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Χαλανδρίου και τον Ήφαιστο Περιστερίου.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη και τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Η φιλία μου με τον Τέλη Πάντο έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πάρω αυτή την απόφαση, καθώς και οι δύο θέλουμε να βοηθήσουμε τον Παμμηλιακό», είπε ο Αλέξανδρος Καπάνταης σχετικά με τη μεταγραφή του.

Ο Τέλης Πάντος, ήταν μέλος της ομάδας ξανά το 2015, ενώ το δελτίου του άνηκε στον Άρη Πετρούπολης.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο νησί. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και το ΔΣ του Παμμηλιακού που με εμπιστεύτηκαν και αρχής γενομένης από την Κυριακή θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Καπάνταης και Πάντος θα κάνουν ντεμπούτο την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΣ Τήνου.

Τέλος, ο Παμμηλιακός έχει πλήρη αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο και γι αυτό καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να στηρίξουν την προσπάθεια τον μικρών και μεγάλων αθλητών του συλλόγου:

74506622_3791721577520602_8836544329871785984_o_0ce2f.jpg

 

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares