Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 16:09

Άλεξ Καφετζής: Δεν μας δημιουργεί άγχος ο τίτλος του φαβορί

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανναξιακού με τον ΑΟ Σερίφου, το S.C. βρήκε τον υψηλόσωμο μέσο του Πανναξιακού, Αλέξη Καφετζή και συζήτησε μαζί του για την επερχόμενη αναμέτρηση, αλλά και τη σεζόν που διανύει ο ίδιος και η ομάδα του.

  • Άλεξ, η ομάδα σου επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με τη Μύκονο. Τι ήταν αυτό που σας έδωσε τη νίκη;

Είμασταν πιο αποφασισμένοι και παίξαμε με δύναμη. Παρά τις απουσίες μας , όλα τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Είχαμε συνολικά περισσότερο θέληση από τον αντίπαλο και έτσι φτάσαμε στη νίκη αυτή

  • Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό στη Σέριφο. Ένα παιχνίδι που εκτός από τον αξιόμαχο αντίπαλο του Α.Ο. Σερίφου θα πρέπει να ξεπεράσετε και λειτουργικές δυσκολίες καθώς θα χρειαστεί να είστε στο δρόμο από αύριο αφού δεν υπάρχει απ’ ευθείας ανταπόκριση. Σας προβληματίζει αυτή η συνθήκη;

Σίγουρα και η μετακίνηση έχει μια επιπλέον δυσκολία για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά τα περισσότερα παιδιά είναι συνηθισμένα στις αντιξοότητες του Πρωταθλήματος και δεν νομίζω ότι το εμπόδιο αυτό είναι ανυπέρβλητο. Όσον αφορά στο παιχνίδι, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, γνωρίζουμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα επιστρέψουμε στη Νάξο με τη νίκη.

  • Η ομάδα της Σερίφου «έρχεται» από δυο συνεχόμενες ήττες. Θεωρείς ότι το μεταξύ σας παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού για τους γηπεδούχους που παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στην έδρα τους;

Κοιτάξτε, κάθε ομάδα θέλει να νικήσει ή να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Πανναξιακό. Η ομάδα της Σερίφου είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θα επιδιώξει το ίδιο. Εμείς θα κοιτάξουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στις οδηγίες του Προπονητή μας για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης.

  • Στόχος το Πρωτάθλημα, Άλεξ; Ή φοβίζει ο ρόλος του φαβορί;

Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν μας φοβίζει η «ταμπέλα» του φαβορί. Είμαστε συμβιβασμένοι με αυτό γιατί είμαστε σε ένα μεγάλο Σύλλογο και θα κάνουμε ότι μπορούμε να τον φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

  • Η ευχή σου για το Πρωτάθλημα;

Να έχουμε όλοι υγεία, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο χωρίς αντεγκλήσεις και επεισόδια και να πάρει το Πρωτάθλημα ο Πανναξιακός.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares