Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 13:34

Τρίτο ματς χωρίς νίκη για τον Πανθηραϊκό, 0-0 με τον Εθνικό [vid]

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας του Πανθηραϊκού με τον Εθνικό Πειραιά με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Αμφότεροι ήθελαν τη νίκη ο καθένας για διαφορετικούς λόγους ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Πανθηραϊκό μετά την ισοπαλία με τον Φωστήρα και την ήττα από την Άνω Μερά να μένει για τρίτο ματς συνεχόμενο χωρίς νίκη.

Από την άλλη, ο Εθνικός του Μουράτ Σεροπιάν ναι μεν έμεινε για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη ωστόσο έδειξε καλό πρόσωπο μετά την αποβολή του Τσιντώνη στο 52' αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα.

Στο α' μέρος οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα με τον Πανθηραϊκό και τον Εθνικό να παίρνουν άριστα στο αμυντικό κομμάτι όχι όμως και σε εκείνο της δημιουργίας.

Στην επανάληψη το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 52' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσιντώνης για χέρι.

Η συγκεκριμένη συγκυρία ωστόσο έκανε τον Εθνικό να πεισμώσει και να είναι πιο απειλητικός έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Γκέτσι.

Η μεγάλη φάση του αγωνα για τους γηπεδούχους έγινε στο 88' με την κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου μετά το κόρνερ του Φουάση να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Βουτσινά που μπλόκαρε.

Από την άλλη ο Εθνικός που ήταν επικίνδυνος στην αντεπίθεση απάντησε στις ευκαιρίες με τον Πολίτη στο 89' να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5' Κόρνερ Πολίτη κεφαλιά Ευαγγέλου η μπάλα άουτ.

7' Ο Ντούνιας μπήκε μέσα στην περιοχή και δεν έκανε το σουτ όπως θα έπρεπε με τον Βουτσινά να διώχνει και τον Κορέτα σε δεύτερο χρόνο να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

15' Φάουλ Χούσα ο Βουτσινάς μαζεύει τη μπάλα.

24' Σουτ του Κατσέρη η μπάλα άουτ.

27' Φάουλ Φουάση η μπάλα λίγο άουτ.

30' Ντούνιας και Κορέτα παίζουν το 1-2 με τον πρώτο να σουτάρει και τον Βουτσινά να μπλοκάρει εύκολα.

32' Κόρνερ Φουάση κεφαλιά Λαμπρόπουλου η μπάλα άουτ.

37' Σουτ του Σκεντεράι άουτ.

41' Σουτ του Γκίκα άουτ.

52' Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Τσιντώνης για κίτρινη κάρτα.

53' Φάουλ Φουάση μπλοκάρει ο Βουτσινάς.

56' Σουτ του Παπασάββα μπλοκάρει ο Βουτσινάς.

60' Σουτ του Γκέτσι ο Ζωντός διώχνει.

62' Ο Φουάσης ενώ έβγαινε μόνος απέναντι από τον Βουτσινά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με τους παίκτες του Εθνικού να ζητούν τον καταλογισμό κάρτες αφού ο ποδοσφαιριστής συνέχισε τη φάση. Πάντως στην εν λόγω φάση και ο Πανθηραϊκός φωνάζει θεωρώντας ότι έφυγε ο παίκτης από κανονική θέση.

67' Σουτ του Βαλαβανόπουλου χωρίς δυσκολία ο Βουτσινάς.

71' Ο Γκέτσι απλώνει στον Πολίτη που κάνει το σουτ από δεξιά όμως ο Ζώντος μπλόκαρε.

75' Σέντρα Παπασάββα με το κεφάλι διώχνει ο Μουσταφίδης.

88' Κόρνερ Φουάση κεφαλιά Βαλαβανόπουλου ο Βουτσινάς εντυπωσιακά. 

89' Προσποίηση και σουτ Πολίτη η μπάλα άουτ. 

91' Σουτ του Χατζηστάμου μπλοκάρει ο Ζωντός.

94' Φωνάζει για πέναλτι ο Εθνικός σε πέσιμο του Χατζηστάμου. 

Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ζωντός, Χούσα (75' Αντωνιάδης), Φουάσης, Μπιρμπίλης, Παληγεώργος, Λούκας (63' Σέιτι), Παπασάββας, Λαμπρόπουλος, Ντούνιας, Γκίκας (54' Βαλαβανόπουλος), Κορέτα (81' Μαναριώτης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν) Βουτσινάς, Νταούλιας, Λώλος, Ευαγγέλου, Μπουσταφίδης, Σκεντεράι, Τσιντώνης, Γκέτσι (63' Σαραντόπουλος (90' Χατζηστάμου), Μουδούρογλου, Πολίτης, Κατσέρης (55' Διάκος)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares