Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 00:54

Γιάννης Τσολάκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Sportcyclades παραχώρησε ο αθλητής του Α.Σ. ΠΕΡΑ Γιάννης Τσολάκης.

Ο έμπειρος φόργουορντ , με πλούσιο βιογραφικό (Αιγάλεω, Νηαρ Ηστ, Ίλιον, Παπάδος Γέρας) και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες τόνισε ότι η ομάδα του , παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζεται καλύτερη και θα καταφέρει να υπερκεράσει το άσχημο ξεκίνημα και να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του:

Είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν έμπειρα παιδιά με παραστάσεις σε εθνικές κατηγορίες , ωστόσο χρειαζόμαστε χρόνο για να αποκτήσουμε την κατάλληλη χημεία που θα μας καταστήσει αποτελεσματικούς μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημά μας δεν είναι καλό , αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

-Για το παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ:

Για μας το προηγούμενο παιχνίδι είχε χαρακτήρα πρόωρου τελικού καθώς προερχόμασταν από 3 διαδοχικές ήττες. Με την νίκη μας την περασμένη αγωνιστική, η ψυχολογία και η αυτοπεποιθησή ανέβηκαν , κάτι που ήταν και το μεγάλο ζητούμενο. Γνωρίζουμε καλά ότι ο ΑΠΑΣ είναι μια πολύ συγκροτημένη και δυνατή ομάδα , ειδικά στην έδρα της και ότι θα θέλει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Εμείς, από την μεριά μας , θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

-Για το επίπεδο του Πρωταθλήματος:

Ο όμιλός μας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος και αμφίρροπος όμιλος καθώς όλες οι ομάδες είναι ισάξιες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ούτε για την άνοδο αλλά ούτε και για τον υποβιβασμό. Αναμένεται μια συναρπαστική αγωνιστική χρονιά αφού ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Ελπίζω κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

-Για τους στόχους της ομάδας του:

Εμείς θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας, να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνάμεις μας και να παίρνουμε και αποτελέσματα. Έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία ώστε να αποβάλλουμε αυτό το άγχος. Από κει και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι , θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται , καθορίζοντας τις πρώτες 5 θέσεις ένα πολύ επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares