Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 12:01

Παναγιώτης Γκαναβίας: “Δυνατή και καλοδουλεμένη ομάδα ο ΑΠΑΣ”

Αποκλειστική συνέντευξη του Κόουτς του Α.Σ. ΠΕΡΑ Παναγιώτη Γκαναβία στο Sportcyclades. Ο προπονητής του Φαληριώτικου Συλλόγου μίλησε για την ομάδα του, για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και  δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ομάδα του ΑΠΑΣ .

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο έμπειρος τεχνικός

  • Η ομάδα σας , αν και βάσει ρόστερ, θεωρείται ένα από τα φαβορί για την 4αδα, δεν έχει ξεκινήσει καλά στο Πρωτάθλημα. Υπάρχει ελαφρυντικό για το κακό αυτό ξεκίνημα;

Εμείς το καλοκαίρι φτιάξαμε μια εντελώς καινούργια ομάδα αφού μόνο δυο αθλητές από το περσινό ρόστερ παρέμειναν. Μπορεί, λοιπόν να έχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ από το περσινό (θεωρητικά μιλώντας) αλλά ακόμα δεν έχει “δεθεί” και υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Επιπλέον, το δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές δεν μας βοήθησε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και μοιραία ξεκινήσαμε άσχημα.

  • Πρώτη νίκη την περασμένη Κυριακή με το Ίλιον και τώρα το παιχνίδι  με τον ΑΠΑΣ. Στόχος η νίκη στη Νάξο;

Για μας σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη. Παίζουμε στον πιο αμφίρροπο όμιλο της Γ' Εθνικής , κατά την προσωπική μου εκτίμηση, και κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε άλλη. Τώρα για το παιχνίδι της Κυριακής , θα πω ότι η Ναξιώτικη ομάδα με έχει εντυπωσιάσει. Την έχω παρακολουθήσει μέσω scouting και μπορώ να πω ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή και δουλεμένη ομάδα με πολλές δυνατότητες στην Κατηγορία. Έχω πλήρη εικόνα του ΑΠΑΣ και θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά να διεκδηκήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

  • Μπορείτε να μας πείτε ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας σας για τη φετινή χρονιά;

Το καλοκαίρι αποφασίσαμε με τη διοίκηση το φετινό μας μπάτζετ να είναι μειωμένο σε σχέση με πέρισυ. Αυτό μας έκανε να φτιάξουμε μια νέα ομάδα με αξιόλογους παίχτες αλλά χωρίς πολύ μεγάλο βάθος. Όπως λέμε και μπασκετικά έχουμε ένα σχετικό “κοντό” ρόστερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε σε μειωνεκτική θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε με πολύ δουλειά στο γήπεδο και με λίγα λόγια να πραγματοποιήσουμε μια αξιόλογη πορεία , καλύτερη της περσινής. Σίγουρα ένα πλασάρισμα στην πρώτη 5αδα θα μας ικανοποιούσε.

  • Υπάρχει φαβορί στον όμιλο ;

Όπως είπα και πριν , ο Όμιλος μας είναι ο πιο δύσκολος στη Γ' Εθνική. Βάσει ρόστερ και μπατζετ ο Μίλωνας, τα Χανιά και ο Άρης Θήβας φαίνεται να είναι οι δυνατότερες ομάδες αλλά αν δούμε τα αποτελέσματα κανείς δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος.

  • Μια ευχή για το φετινό Πρωτάθλημα;

Εγώ θα ήθελα μέσα από αυτό το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής να αναδειχτούν νέοι παίχτες Έλληνες που θα πλαισιώσουν και τις ανώτερες Κατηγορίες. Χαίρομαι που πολλές ομάδες επενδύουν στα νέα παιδιά και νομίζω ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει πολλαπλά οφέλη για το Ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω να παιχτεί ωραίο μπάσκετ , με υψηλά σκορ και θέαμα και να υπάρχει συναγωνισμός μέχρι το τέλος ώστε να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares