Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 23:30

Διπλό κορυφής για τον ΠΑΣ Νάξου στη Σαντορίνη

Με κορυφαίο παίκτη τον Λάμπρο Λέκκα, ο ΠΑΣ Νάξου πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα του Πανθηραϊκού β', επικρατώντας με 2-3 με τη νίκη αυτή να τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο 3ο όμιλο της β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

DSC_0010DFGSFDG_cc23e.jpg

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτο με γκολ του Κρεμύδα, που ήρθε μετά από κλέψιμο του ίδιου και ατομική ενέργεια.

Η απάντηση ήταν άμεσε, αφού στο 13΄ο Κοιυτελιέρης ανατράπηκε στην περιοχή και ο Λέκκας ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με τον ΠΑΣ Νάξου να μπαίνει πιο δυνατά και να καταφέρνει να ανατρέψει το σκορ στο 49', όπου ο Λέκκας εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια οριακά μέσα στην εστία του Αδαμίδη.

Στο 54' ο ΠΑΣ Νάξου σφράγισε τη νίκη του με τον Κουτελιέρη, ο οποίος έπειτα από σουτ του Λέκκα που κατέληξε στο δοκάρι του Αδαμίδη, ακολουθούσε στην φάση και στην επαναφορά της μπάλας την έστειλε στα στα δίχτυα.

Μετά το 55' ο νεανικός Πανθηραϊκός που αποτελείται από ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και σε μία από αυτές, στο 69΄ ο Βεζύρης με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 2-3.

DSC_0007FJHD_8755f.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης, με βοηθούς τους Ελευθεριάδη και Νάκκα.

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμύδας): Αδαμίδης, Καρράς, Κοσάκι, Φέγγης, Κρεμύδας, Βαμβακούσης, Βεζύρης, Μαυρίκης (59΄Λαμάι), Μπούζι, Χοχάι, Σιγάλας (65' Δαρζέντας).

Αναπληρωματικοί: Λιγνός, Δαμίγος Μ., Ξαγοράρης, Δαμίγος Αλ., Μαυρογιαννάκης.

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Σέργης, Κόρρα (67΄Χιλάι), Συνοδινός, Πιτταράς, Λαγογιάννης, Πολυκρλετης, Σορώκος, Λέκκας Ν., Λέκκας Λ., Γρυλάκης, Κουτελιέρης (λ.τρ. 79΄Τόνι).

Αναπληρωματικοί: Μερεπέζα, Σερμάδι, Βασαλάκης.

Το βίντεο του αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares