Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 17:12

Στη Θύελλα Καμαρίου το ντέρμπι της Σαντορίνης

Η Θύελλα Καμαρίου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι  του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, επικρατώντας στον αγώνα που έληξε πριν λίγο στο Καμάρι του Πανθηραϊκού με 1-0.

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Πανθηραϊκό να έχει τα δικά του ξεσπάσματα, κυνηγώντας το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι, πράγμα όμως που δεν κατάφερε να πετύχει.

Ο Γιάννης Καραλής, ήταν αυτός που «έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά» για τους ''Καμναριανούς'' σκοράροντας στο 30΄μετά από σέντρα του Ερρίκου και εύστοχη κεφαλιά. Ο σκόρερ της αναμέτρησης, αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι για ''θέατρο'' και αποβλήθηκε στο 85'.

Πλέον, η Θύελλα Καμαρίου, πλησίασε στους 2 βαθμούς την Καλλιθέα, που στραβοπάτησε στο Κερατσίνι γνωρίζοντας την ήττα me 2-1, ενώ ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα..

Οι καλύτερες φάσεις

4' Πρώτη καλή ευκαιρία για τη Θύελλα. Ο Παληγεώργος έκλεψε, ο Φύτρος σούταρε αλλά ο Ζωντός απέκρουσε. Στη συνέχεια ο Ζέλο πήρε από κοντά το ριμπάουντ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

19' Καλή στιγμή για τη Θύελλα με το φάουλ του Φύτρου να φεύγει άουτ

21' Πολύ καλή στιγμή για τη Θύελλα. Ο Γεωργιάδης βρέθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ζωντού.

30' Γκολ για τη Θύελλα. Ο Ερρίκος έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και από κοντά ο Καραλής έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

44' Αποβολή για τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθηραϊκού, Βάϊου Ιγκιτιάν και για τον φροντιστή της Θύελλας.

45+1' Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό με τον Περιάλη να παίρνει την μπάλα από τα δεξιά, έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά μπλόκαρε ο Τσουκαλάς.

---

61' Καλή στιγμή για τη Θύελλα. Ο Γεωργιάδης έκανε το σουτ από αριστερά, απέκρουσε ο Ζωντός.

63' Καλή στιγμή για τη Θύελλα. Ο Ζέλο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γελαδάρης έκανε την κεφαλιά εντός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

66' Ο Βαλαβανόπουλος δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ και πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό.

68' Καλή ευκαιρία για τη Θύελλα. Ο Ερρίκος έκανε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ζωντού.

75' Σουτ του Περιάλη για τον Πανθηραϊκό, ψηλά η μπάλα

84' Καλή στιγμή για τη Θύελλα. Ο Καραλής εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαυρομάτης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ζωντού.

86' Δεύτερη κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Καραλής και αποβάλλεται από το παιχνίδι.

91' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό με το σουτ του Περιάλη να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τσουκαλά.

 

Θύελλα Καμαρίου: Τσουκαλάς, Ερριίκος (76' Σπανός), Γεωργιάδης, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής, Αργυρίου (60' Ηλιόπουλος), Καραλής, Φύτρος (60' Γελαδάρης)

Πανθηραϊκός: Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλης, Λαμπρόπουλος, Αντωνιάδης (45' Βαλαναβόπουλος), Παληγεώργος (69' Κόντι), Ντούνιας, Περιάλης, Παπασάββας, Κορέττα (69' Λούκας)

Η αναμέτρηση όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares