Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 17:14

Αποχώρηση Πάνου από το γραφείο τύπου της Θύελλας Καμαρίου

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας σε θέματα γραφείο τύπου της Θύελλας Καμαρίου, Θωμάς Πάνου έκανε γνωστή την αποχώρηση του από το συγκεκριμένο πόστο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, έκανε γνωστή την πρόσληψη της Χρύσας Ζερβού που τον αντικαθιστά, πλέκοντας τα εγκώμιο της γνωστής Κρητικιάς δημοσιογράφου.

Η ανάρτηση του Πάνου

Έπειτα από περίπου πέντε χρόνια και άλλες τόσες ποδοσφαιρικές σεζόν γεμάτες όμορφες και συνάμα ιστορικές στιγμές που έζησα με την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου, από το πόστο του υπεύθυνου του γραφείου τύπου της ομάδας, ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω όλους όσους μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους σε όλο αυτό το διάστημα που υπηρέτησα το έμβλημα και την οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου, το όραμα, τα όνειρα και τους σκοπούς της. Τα χρόνια περνάνε και η πορεία του καθενός διαμορφώνεται και αλλάζει. Δυστυχώς λόγο των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και της έλλειψης χρόνου αδυνατώ να ακολουθήσω και να προσφέρω στην ομάδα ότι και τα προηγούμενα χρόνια στο κομμάτι που μου είχε ανατεθεί από τα εκάστοτε Δ.Σ. της ομάδας.

Έτσι λοιπόν τα ηνία του γραφείου τύπου αναλαμβάνει η έμπειρη συνάδελφος κ. Χρύσα Ζερβού η οποία με τις γνώσεις και την εμπειρία της στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας θα συνεχίσει την ενημέρωση μέσω του website και τους τόπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς και του οπτικοακουστικού υλικού που αφορά την ομάδα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ. της ομάδας καθώς και τους απλούς φίλους της που αφιερώνουν κόπο και χρόνο από την καθημερινή τους ζωή με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της, για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου να συνεχίσει να πετυχαίνει και να κατακτά όποιον στόχο βάζει όπως έχει κάνει στην εώς σήμερα 10ετή πορεία της από την επανίδρυση της κι' έπειτα.

Ευχαριστώ για την τιμή.

Ευχαριστώ για τις στιγμές!

Εις το επανιδείν.

Με εκτίμηση, Θωμάς Πάνου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares