Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 11:52

Κουκούλης: Ισχυρό το κίνητρο να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ

Με τον ιδανικότερο τρόπο γι αυτόν και την ομάδα του τον ΑΟ Σύρου έχει συνοδευτεί μέχρι σήμερα η επιστροφή του Κώστα Κουκούλη στη Σύρο, καθώς ο νεαρός επιθετικός όχι μόνο ‘’βρίσκει δίχτυα’’, αλλά παράλληλα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Γιώργου Ρούσσου.

Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άγιαξ Σύρου και πριν φύγει από τη Σύρο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Σύρου. Εκτός του νησιού έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ (Κ15-Κ16), στον Πανιώνιο (Κ19), στον Κισσαμικό (Κ19) και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ΄Εθνική).

Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά, αφού αποτελεί τον πρώτο σκορερ του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, ενώ παράλληλα δηλώσει ικανοποιημένος για την απόφαση του να επιστρέψει στο νησί του.

_MG_4678sdffsdafasd_d866b.jpg

Τα πάντα θα κριθούν στο παιχνίδι της Νάξου απέναντι στον Πανναξιακό, δήλωσε ο Κώστας Κουκούλης στη μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr:

-Με την επιστροφή σου στις Κυκλάδες, έχεις μπει δυνατά με τον ΑΟ Σύρου, όπου με τα 4 τέρματα που έχεις πετύχει διατηρείται η ομάδα σου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εσύ στον πίνακα των σκόρερ, ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος αρχικά που η ομάδα μου είναι στη κορυφή, ευελπιστούμε να διατηρήσουμε τα θετικά αποτελέσματα και στα εκτός και στα εντός έδρας, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Καρτεραδο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επίσης για την επίτευξη των τερμάτων μου προπονούμαι σκληρά και αυτό βγαίνει προς τα έξω και είμαι πολυ χαρούμενος ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος και η ομάδα μου να είναι πρωταθλήτρια».

-Αποτελεί προσωπικό σου στόχο να αναδειχθείς πρώτος σκορερ;

«Θα μπορούσα να πω πως ναι..θα ναι μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεχίσω και τιμή μου που θα συναγωνιστώ πολύ καλούς αντιπάλους με πολλή περισσότερη εμπειρία από μένα επίσης είναι ένα προσωπικό στοίχημα για μένα η ανάδειξη του πρώτου σκόρερ στην Α Κυκλάδων και με ακόμη σκληρή δουλειά θα κάνω τα πάντα να το πετύχω».

-Που νομίζεις ότι θα κριθεί το πρωτάθλημα;

«Πιστεύω στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Πανναξιακό στην Νάξο θα είναι η πιο δύσκολη αποστολή για μας, είναι ένα ντέρμπι ο πρωταθλητής πιστεύω θα κριθεί από εκείνο το ματς

Με πίστη και συγκέντρωση στο πλάνο πιστεύω θα φύγουμε με κάτι θετικό από τη Νάξο»

-Είσαι ικανοποιημένος με την επιλογή σου να επιστρέψει στης Σύρο και τον ΑΟΣ;

«Είχα αρκετές προτάσεις από Κρήτη και τη Γ εθνική αλλά η τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι του ΑΟΣ μου κέντρισε το ενδιαφέρον και σε συνδυασμό την εκτίμηση μου στον προπονητή Γιώργο Ρούσσο δε θα μπορούσα να αρνηθώ. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Ο πίνακας των σκόρερ 

2019-11-14_2_47c23.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares