Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 13:54

Μεγάλη νίκη του ΑΠΣ Κύθνου στην Πάρο, 1-2 τον Μαρπησσαϊκό

Συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου, με τον ΑΠΣ Κύθνου να παίρνει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Μαρπησσαϊκό για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν νωρίς το προβάδισμα με τον Δανιήλ στο 7'.

Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά πίεσε στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, κάτι που όμως πέτυχε στο 51' με τον Στρατή Κρητικό να κάνει το 1-1.

77214257_592718234866063_8440553834148790272_n_facd8.jpg

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, έφτασαν πολύ κοντά αρκετές φορές αλλά, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Δανιήλ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το τελικό 1-2.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, καθώς ανέβηκαν στην πρώτη θέση μαζί με τον Αστέρα Μαρμάρων στους 6 βαθμούς.

Οι καλύτερες φάσεις

6' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΠΣ Κύθνου. Πλασέ του Γονίδη, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ανουσάκη

7' Γκολ για τον ΑΠΣ Κύθνου. Έγινε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Σταμάτης Δανιήλ έκανε το σουτ εντός περιοχής για το 0-1.

10' Καλή φάση για τον Μαρπησσαϊκό. Ο Κρητικός βρέθηκε στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά το τελείωμα του έφυγε ψηλά άουτ.

13' Καλή στιγμή για τον Μαρπησσαϊκό. Ο Κρητικός έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

23' Τεράστια ευκαιρία για τον Μαρπησσαϊκό. Ο Κρητικός βγήκε τετ-α-τετ με τον Λεβαντή και ο τερματοφύλακας του ΑΠΣ Κύθνου βγήκε σωτήρια κόβωντας την πορεία της μπάλας.

45' Καλή στιγμή για τον Μαρπησσαϊκό. Απευθείας φάουλ του Παντελαίου, έδιωξε σε κόρνερ ο Λεβαντής

---

Καλή στιγμή για τον ΑΠΣ Κύθνου. Ο Γονίδης Ν. έκανε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.

51' Γκολ για τον Μαρπησσαϊκό. Μετά την προσπάθεια του Εσάι, η μπάλα στρώθηκε στον Στρατή Κρητικό και από κοντά έκανε το 1-1.

54' Μεγάλη ευκαιρία για τον Μαρπησσαϊκό. Η κεφαλιά του Βράπι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

59' Καλή στιγμή για τον ΑΠΣ Κύθνου με το σουτ του Γονίδη Μ. να καταλήγει κόρνερ

60' Διπλή ευκαιρία για τον Μαρπησσαϊκό με τον Παντελαίο αρχικά να σουτάρει πάνω στον Λεβαντή και στη συνέχεια ο Βιτζηλαίος έκανε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

82' Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Μαρπησσαϊκό. Αρχικά ο Βιτζηλαίος σούταρε πάνω στον Λεβαντή και στη συνέχεια ο Εσάι έκανε το σουτ που έδιωξαν οι αμυντικοί της Κύθνου πάνω στη γραμμή.

83' Γκολ για τον ΑΠΣ Κύθνου. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Κούτσι από δεξιά να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια, έκοψε την μπάλα στην περιοχή και ο Δανιήλ από κοντά έκανε το 1-2.

86' Καλή στιγμή για τον ΑΠΣ Κύθνου. Ο Γονίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανουσάκης έδιωξε με γροθιές.

88' Ο Καλαβρουζιώτης δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε τον Μαρπησσαϊκό με 10 παίκτες.

90' Πολύ καλή στιγμή για τον Μαρπησσαϊκό με τον Βιτζηλαίο να κάνει το μακρινό σουτ και τον Λεβαντή να διώχνει εντυπωσιακά.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους κ.κ Γρυπάρη και Δρόσος.

Μαρπησσαϊκός (Δημήτρης Γαβαλάς): Ανουσάκης, Καλαβρουζιώτης, Κοσέτου, Ντουμανίκας (Πατέλης 46'), Γεμελιάρης, Κορρές (46' Βράπι), Παντελαίος, Βιτζιλαίος, Κρητικός, Εσάι, Αρκουλής

ΑΠΣ Κύθνου (Σταύρος Κονιδάρης): Λεβαντής, Μαρτίνος (56' Βασάλος), Τσιρδήμος, Λαρεντζάκης Π (Τσάπα 53')., Γαρδεράκη, Ηλίου, Λιμπέρης, Γονίδης Μ. (82' Παπαμακάριος), Δανιήλ, Κούτσι (92' Γονίδης Β.), Γονίδης Θ., Γονίδης Ν.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares