Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 10:28

«Διπλό» για τη Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς

Το 2 στα 2 έκανε η Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς καθώς επικράτησε με σκορ 0-4 την ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 20' η Κλαούντια Φρέι με σουτ και ένα λεπτό αργότερα η Κατερίνα Ντοκου με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα της. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με δύο δικά της τέρματα η Αρμάου Φραγκίσκα.

Βελτίωση και σταθερότητα είναι τα πρώτα δείγματα που δείχνει η γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς σε αυτά τα πρώτα ματς με πρωταγωνίστριες τις νεαρές παίκτριες κυρίως που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα της Μυκόνου στη φετινή τους πορεία στη Γ' Εθνική.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κωνσταντίνιδης Π με βοηθούς τις κ.κ. Ανδρέρου και Ηλιοπούλου

Φοίνικας Καλλιθέας: Συρίγου, Βρετάρρου, Τεμπέρη, Μητροβγένα, Γιαννακούλη, Ιωαννίδου, Πρέστου, Ματρίσι, Κρόνι, Κίσσα

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καγισιάρη, Κίκιε, Καλατζή, Σιρώτου, Λούλα, Κακάλου

ΑΣ Άνω Μερά: Κοντιζά, Κουκά, Γιαννοπούλου, Ντόκου, Χαρδαλούπα, Λαζάρου, Κλαούντια, Αρμάου, Σπαθούλα, Γιαννούλα, Γκέλου

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Αντύπα, Όντρι, Μπουσάι, Αρτέμη, Βερώνη, Μπότσκα, Ροσσόλατου

Με ανάρτηση του στο facebook ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μανταφούνης συνεχάρη τις παίκτριες του και ευχαρίστησε τον Φοίνικα για τη φιλοξενία:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων για το ήθος ,τη διάθεση και τις ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές που μας χάρισαν. Ευχαριστούμε την ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας για την φιλοξενία,του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αξιο αναφοράς ότι ένα δικό μας κορίτσι αγωνίζεται με τα χρώματα της Καλλιθέας και με ιδιαίτερη συγκίνηση συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Καλή συνέχεια Κλάρα μας. Άλλη μια όμορφη ποδοσφαιρική Κυριακή».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares