Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 11:33

Πρώτη φορά αντίπαλοι Νίκος και Άρης Κωτσοβός, τι δήλωσαν; [vid]

Ο Νίκος Κωτσοβός εκτός από εξαιρετικός προπονητής είναι και ένας καταπληκτικός πατέρας τριών παιδιών, με τα δύο εξ αυτών να έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του αγωνιζόμενοι σε υψηλό επίπεδο.

Χθες, στη Μύκονο, το ποδόσφαιρο έφερε πρώτη φορά αντιμέτωπους τον Νίκο Κωτσοβό και τον μικρότερο γιο του Άρη, που αγωνίζεται στην ΑΕ Μοσχάτου. Νικητής ήταν φυσικά ο πατέρας, αλλά αυτό μετρά μόνο βαθμολογικά, αφού η κοινή τους παρουσία στη δηλώσεις, έβγαλε αγάπη και σεβασμό του ενός προς τον άλλον.

Μάλιστα ο μεγαλύτερο γιος, Δημήτρης, ήταν στην προετοιμασία της Άνω Μεράς, αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε για λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα σήμερα αν αγωνίζεται, έχοντας εξαιρετική παρουσία στον Παναργειακό (Γ΄Εθνική).

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (19 χρονών), ο Άρης Κωτσβός έχει πολύ καλό βιογραφικό, αφού έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού και πριν μεταγραφεί στο Μοσχάτο, έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Α΄Αθήνας.

Ο δεύτερος και μεγαλύτερος γιος (1998), Δημήτρης Κωτσοβός έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς πριν τον Παναργειακό, έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο (Κ17), Γλυφάδα , Ηλυσιακός, Απόλλων Μακρυχωρίου (Γ΄Εθνική) και Αγίους Αναργύρου (Πρωτάθλημα Α' Αθήνας).

Όσο αφορά την κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν στον Νίκο Παπουτσά, ο πατέρας έδωσε τις απαραίτητες συμβουλές, ενώ επισήμανε ότι είναι εξαιρετικός αθλητής και θα φτάσει ψηλά, ενώ ο υιός υπογράμμισε ότι η παρουσία του πατέρα του και το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως αντίπαλος, του δίνει ώθηση να αντιμετωπίζω τον πατέρα μου.

Για το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη με την ΑΕ Μοσχάτου, ο Νίκος Κωτσοβός, δήλωσε την ανωτερότητα της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και την πέρα για πέρα δίκαιη επικράτηση της.

Δείτε τη συνέντευξη 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares