Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 19:21

Συνέντευξη του προέδρου του Α.Σ. Ιέρακα Πλακών Άρη Δεληβασιλείου στα «Μηλέικα Νέα» (PHOTOS)

Ο Αριστόδημος Δεληβασιλείου ή Άρης όπως τον φωνάζουν οι φίλοι ανοίγει την καρδιά του στα «Μηλέικα Νέα» και μιλάει για όσα το τελευταίο διάστημα χρειάζονται απαντήσεις.

Επειδή όμως, ο καθένας μας δεν έχει μόνο φίλους και επειδή στη Μήλο, όπως σε κάθε μικρό τόπο το «χαλασμένο τηλέφωνο» μπορεί να παρερμηνεύσει κάποια γεγονότα, ο Άρης Δεληβασιλείου, πρόεδρος του Α.Σ. Ιέρακα Πλακών τοποθετείται επί παντός και εξηγεί κάθε πτυχή που αφορά την ενασχόλησή του με τον σύλλογο, το ιστορικό της απόφασης επαναλειτουργίας που με μεράκι έκανε πράξη μετά από δεκαετίες σε πλήρη παύση και το μέλλον του.

Μία συνέντευξη που όπως του ανέφερα και στον ίδιο πριν ξεκινήσουμε, ήταν αναπόφευκτη. Μια 11άδα ερωτήσεων (+1 μπόνους!) με τον Άρη Δεληβασιλείου σε όλες τις θέσεις. Θα αποκρούσει σαν τερματοφύλακας, θα αμυνθεί σαν αμυντικός, θα δημιουργήσει σαν μέσος και θα σκοράρει σαν επιθετικός! Πάμε λοιπόν.

ierakas delivasileiou epanidrysh

Μηλέικα Νέα: Άρη θέλω να μας μιλήσεις αρχικά για την πρωτοβουλία σου στην επανίδρυση ή την επαναλειτουργία αν προτιμάς του Α.Σ. Ιέρακα Πλακών. Πότε σου γεννήθηκε η ιδέα και τι σε «έσπρωξε» να την κάνεις πράξη;

Άρης Δεληβασιλείου: Τάσο καλησπέρα. Σε Ευχαριστώ πολύ για το Βήμα που μου Δίνεις, μέσω αυτής της συνέντευξης, να επικοινωνήσω με τον κόσμο, και τους αναγνώστες σου.

Η ιδέα της επανασύστασης  του ΙΕΡΑΚΑ γεννήθηκε την περίοδο που μια παρέα Φίλων , αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο Τοπικό Πρωτάθλημα ποδόσφαιρου 2014-2015. Τότε μια ομάδα βετεράνων (και εκ των ιδρυτών του Ιερακα), βλέποντας μας μετά από χρόνια να αγωνιζόμαστε με την φανελα της ιστορικής αυτής ομαδας,  μας εβαλαν στην ιδεα της επίσιμης επανασυστασης του ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ 1960.

Μ.Ν.: Στο νησί με σχεδόν ίδια χρονολογία ίδρυσης, αλλά πλήρης σε λειτουργία δραστηριοποιείται και η ομάδα του Παμμηλιακού. Είχες κάποια σκέψη, πρόταση ή επιθυμία να εμπλακείς και να συμμετάσχεις σε κάποιο πόστο του πριν από τον Ιέρακα; Αν θυμάμαι καλά είχες θέσει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο πριν 4-5 χρόνια;

Α.Δ.: Ως χαρακτήρας με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε θέματα Αθλητισμού και παιδιών, με έντονη αθλητική Δραστηριότητα, και διψά για προσφορά στον Μηλεικο Αθλητισμό, είχα θέσει τον αυτό μου στην διάθεση ανθρώπων και άλλων αθλητικών Σωματείων όπως ο ΝΟΜ και ο Παμμηλιακός. Στον Ναυτικό Όμιλο Μήλου υπήρξα για 2 χρονιά ταμίας , και ενεργό Μέλος αργότερα( παράλληλα με τον Ιέρακα). Όπου μου ζητήθηκε βοήθεια, την παρείχα, ακολούθησα αποστολές άλλων ομάδων, βοήθησα στην οργάνωση Αθλητικών Διοργανώσεων, και  όποιος Αθλητικός Σύλλογος ήθελε την βοήθεια μου και την συμμετοχή μου, ποτέ δεν την αρνήθηκα και ούτε και τώρα ως Πρόεδρος  του Ιερακα.

ierakas delivasileiou milos

Μ.Ν.: Ιέρακας λοιπόν. Όπως όλοι οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι φαντάζομαι το οικονομικό σκέλος της βιωσιμότητας του συλλόγου ήταν το πρωταρχικό μέλημα. Βρήκες υποστήριξη από επιχειρήσεις του νησιού ως χορηγούς και από τον Δήμο Μήλου;Ποια τμήματα ήταν τα πρώτα που λειτούργησαν;

Α.Δ.: Το οικονομικό σκέλος της βιωσιμότητας του συλλόγου μας ήταν κάτι που με απασχόλησε από την πρώτη στιγμή. Ως Επιχειρηματίας,  και με τις ανάλογες σπουδές μου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, λογιστικής και marketing, αλλά κυρίως με τις συμβουλές των παλαιότερων, (Άπλωνε τα πόδια σου, όσο φτάνει το πάπλωμά σου) , ήταν μονόδρομος η οικονομική τακτική που θα καθόριζα ως πρόεδρος, στον Αθλητικό μας Σύλλογο.

Οι επιχειρήσεις του Νησιού, σε μια περίεργη οικονομικά περίοδο, για την χωρά μας, είδαν με επιφυλακτικότητα, αλλά και με συμπάθεια την προσπάθεια μας για χρηστή οικονομική διαχείριση, και (όσο μας παίρνει) αυτοχρηματοδότηση των βασικών μας εξόδων (ιματισμού προπονήσεων κτλ). Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις  έχουν τη διάθεση να υποστηρίξουν, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη.

Ο Δήμος Μήλου μέσα από το πακέτο χρηματοδοτήσεων των Πολιτιστικών- Αθλητικών Δράσεων ανταποκρίθηκε εν μέρει στα αιτήματα των Δράσεων μας και χρηματοδότησε με ποσά της τάξεων των 2000 ευρώ ετησίως , τα προηγούμενα χρονιά, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαία πως καλύπτονταν όλες μας οι δράσεις από τον Δήμο, μιας και τα κόστη τους ήταν υπερδιπλάσια. Ευχόμαστε και η Νέα δημοτική Αρχή με Δήμαρχο  τον Μανώλη Μικέλη, άνθρωπο του Αθλητισμού(Στίβος) αλλά και παλαιό παίκτη του ΙΕΡΑΚΑ, να σταθεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ισοτιμία διπλά σε όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους και βέβαια  τον ΙΕΡΑΞ.

Ο Σύλλογος μας ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ 1960 είναι: 

Α) εγγεγραμμένος στην ΕΟΠΕ (ομοσπονδία πετοσφαιριστής-Βόλεϊ), με ενεργό τμήμα τα προηγούμενα 3 χρονιά.

Β) Εγγραμμένος στον ΣΕΓΑΣ με Νέο προπονητή τον καθηγητή φυσικής Αγωγής και καταξιωμένο Αθλητή Πάλης κο Σπύρο Ντάνη και  Αθλητές σε τμήματα Παίδων και Παγκορασίδων

Γ) Εγγεγραμμένος στην ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ με ΝΕΟ προπονητή και team Manager τον άνθρωπο που έφερε το Παιδικό ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες κο Ζαχαρία Γκουτζα.

ierakas delivasileiou voley

Μ.Ν.: Ποια ήταν τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετώπισες στα πρώτα βήματα και ποιοι άνθρωποι που ίσως κάποιοι απαρτίζουν και την διοίκηση του συλλόγου στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το εγχείρημα;

Α.Δ.: Ο κόσμος που ζητήσαμε να σταθεί διπλά στο εγχείρημα μας είτε ως μελή ΔΣ, είτε εθελοντικά ήταν (και ακόμα είναι) κουρασμένοι, απογοητευμένοι αλλά δυστυχώς και θυμωμένοι με πρακτικές άλλων σωματείων. Χωρίς να θέλω να αναφερθώ παραπάνω, για λόγους δεοντολογίας, αυτά είναι γενικά τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Και χαιρόμαστε που όσο περνάει ο καιρός, κερδίζουμε νέους υποστηρικτές στην ομάδα μας, φέρνουμε ξανά ανθρώπους στο Στάδιο, και είμαστε η μονή ομάδα που καλούμε ακόμα και τώρα κόσμο να συμμετάσχει διοικητικά(βάση καταστατικού ) στο Δ.Σ μας.

Τα μέλη του τωρινού Διοικητικού Συμβούλιου μας με βάση τις πραγματικές ανάγκες μας, και με απολυτό σεβασμό από εμάς, στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, όποτε τους ζητάμε πάντα στέκονται διακριτικά αλλά με ουσία διπλά στο εγχείρημα μας.

Μ.Ν.: Ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην ιδέα να υπάρχει και δεύτερη ενεργή ομάδα στη Μήλο με δικά της τμήματα; Υπήρχε ικανοποιητικός αριθμός εγγραφών στα τμήματα του Ιέρακα; Υπήρχε ανταγωνισμός;

Α.Δ.: Η Τοπική κοινωνία της Μήλου, είχε συνηθίσει την παρουσία μόνο ενός Αθλητικού Σωματείου με ενεργά Αθλητικά τμήματα εκτός Θάλασσας (ΝΟΜ). Η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε νέα Αθλητικά τμήματα με νέα φιλοσοφία και παιδαγωγικό σκοπό, αντιμετωπίστηκε   από σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα έως ακόμα και ακραίες ενέργειες  δημιουργίας κλίματος αντιπαλότητας, πόλωσης και  δυστυχώς εκφοβισμού προπονητών , γονιών και Αθλητών μας.

Παρόλα αυτά, η αξία της δουλειάς των προπονητών μας και της Διοίκησης, πια κερδίζει όλο και περισσότερους, και έτσι οι έγγραφες μας φέτος έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Ο Παιδικός Αθλητισμός , τον οποίο υπηρετούμε, είναι..παιχνίδι. Για εμάς δεν Νοείται Ανταγωνισμός, μεταξύ ερασιτεχνικών σωματείων ενός Μικρού Νησιού όπως η Μήλος, και ούτε θα το επιτρέψουμε να συμβεί από μεριά μας.. Η ύπαρξη διαφορετικών Αθλητικών και Πολιτιστικών συλλόγων, σε ένα μέρος, καταρχάς είναι κάτι απόλυτα φυσικό. Επίσης καταλύει κάθε συγκεντρωτισμό  και δίνει χώρο για την ανάπτυξη νέων ιδεών, και πρωτοβουλιών στον χώρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού μας.

ierakas akadhmies2019 aris

Μ.Ν.: Σε αυτά τα 2 χρόνια λειτουργίας των τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου, στίβου, βόλεϊ γυναικών, κτλ οι προπονήσεις γίνονταν αποκλειστικά στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Υπήρχε συνεργασία, υποστήριξη στην συνύπαρξη σας με συλλόγους, αλλά και αθλητές μεμονωμένους που προπονούνταν επίσης εκεί; Γιατί σε αυτά τα δύο χρόνια δεν έγινε κάποιο «φιλικό» με κάποιο τμήμα του Παμμηλιακού;

Α.Δ.: Τα προηγούμενα χρονιά, ΚΑΙ με την ανοχή της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, αντιμετωπίσαμε προβλήματα και ακραίες συμπεριφορές, στην προσπάθεια μας για ισότιμη χρήση των χώρων του Δημοτικού Σταδίου Μήλου. Μετά από εξω-θεσμικές παρεμβάσεις γονιών και ανθρώπων που αγαπούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον Αθλητισμό (ανεξαρτήτως «Χρωμάτων) τα πράγματα πήραν μια κανονικότητα. Με την Νέα Δημοτική αρχή και το Νέο Δημ. Συμβούλιο, αυτό φαίνεται να συνεχίζεται, κάτι που ευχόμαστε να γίνει και μόνιμο.

Θεωρώ περιττό ίσως να αναφέρω πως  ήμασταν και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία με μεμονωμένους αθλητές αλλά και με Αθλητικούς συλλόγους που.. επιθυμούν και εκείνοι την συνεργασία.

Όσον αφορά για τα φιλικά, να αναφέρω το εξής: Το Δ.Σ. και εγώ ως πρόεδρος, δεχόμαστε και εκτελούμε τις εισηγήσεις των προπονητών μας για φιλικά με ομάδες εντός και εκτός Μήλου. Όποτε τέθηκε θέμα διοργάνωσης φιλικού με ομάδες ακαδημιών η Παλαιμάχων, και συνεργάστηκε και ο άλλος σύλλογος, απλά..έγινε το φιλικό.

Μ.Ν.: Προσφάτως ο Ιέρακας ήρθε σε συμφωνία και έφερε στη Μήλο τον Ζαχαρία Γκούτζα, έναν προπονητή που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο νησί και έχει συνδέσει το όνομα του με μεγάλες επιτυχίες κατά την θητεία στον Παμμηλιακό.

Α.Δ.: Όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε Τμήμα παιδικού ποδόσφαιρου του ΙΕΡΑΚΑ, ο πρώτος  Άνθρωπος που σκεφτήκαμε πως θα ήταν ο καταλληλότερος για αυτό, ήταν ο Κος Ζαχαριας Γκουτζας, ο άνθρωπος που έφερε το Παιδικό Ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες. Μιλήσαμε μαζί του πριν  2 χρονιά, δεχτήκαμε τις συμβουλές του, και μόλις ήταν ελεύθερος από την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, συμφωνήσαμε να ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβριου2019  να εργάζεται στον  ΙΕΡΑΚΑ. Ο Ζάχος (όπως όλοι τον ξέρουμε) είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος κατ’ αρχας, με γνώσεις όσο λίγοι από εμάς πάνω στο ποδόσφαιρο, και μας τιμάει το γεγονός της περασμένης θητείας του στον Παμμηλιακό, και της μεγάλης αναγνώρισης που τυγχάνει από Αθλητές και γονείς για τα πεπραγμένα του. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο, να  συνεχίσει το έργο του και βεβαία παρατηρώ την μεγάλη αγάπη και χαρά των νέων πιτσιρικάδων να εγγράφονται στο ποδόσφαιρο και να τα προπονεί ο Κος Ζαχαρίας τους!

ierakas kimolos k122019b

Μ.Ν.: Το καλοκαίρι του 2019 αποφασίσατε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Κ14 ΕΠΣ Κυκλάδων. Λίγο αργότερα αποσύρατε την συμμετοχή της ομάδας. Μάλιστα αυτό επέφερε πρόστιμο 1500 ευρώ στο σύλλογο. Οι λόγοι;

Α.Δ.: Η απόφαση συμμετοχής στο πρωτάθλημα Κ14 Molten, ήταν βάσει της εισήγησης του προηγούμενου προπονητή μας. Μετά την αναίτια παραίτηση του και αποχώρηση από την ομάδα μας, καθώς και την αποχώρηση Αθλητών του κορμού της Κ14, κάναμε αρκετές συζητήσεις με αθλητές και γονείς της Κ14 για το μέλλον μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο ερχομός του κου Γκούτζα έφερε αλλαγές και στην φιλοσοφία του τμήματος μας. Ξεκινήσαμε να κτίζουμε από την αρχή την Κ14 και η αρνητική του εισήγηση για την συμμέτοχη μας στο πρωτάθλημα Κ14 Molten, (λόγω κυρίως της αγωνιστικής ανετοιμότητας  της ομάδας μας ) μας ώθησε στο να αποσυρθούμε. Το πρόστιμο των 1500 ευρώ είναι κάτι που μας προβλημάτισε οικονομικά , φροντίσαμε όμως με σχετικό διακανονισμό και με την απόλυτη συνεργασία του Κου Ρένου Φρέρη Πρόεδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων(τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά) να το διακανονίσουμε. 

Μ.Ν.: Περιμένατε την αντίδραση των γονέων που απογοητευμένοι από αυτό γεγονός αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον Ιέρακα; Μάλιστα όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Ιέρακα ορίστηκε αντίτιμο 100 ευρώ για να γίνει αυτό.

Α.Δ.: Δεν περιμέναμε αντιδράσεις από γονείς, που αν και απογοητευμένοι, αποχώρησαν από τον ΙΕΡΑΚΑ χωρίς όμως καμία  προηγούμενη ενημέρωση σε εμάς ώστε να μην δηλώσουμε συμμέτοχη στο πρωτάθλημα. Η αναίτια αποχώρηση του προηγούμενου προπονητή δημιούργησε σύγχυση, αβεβαιότητα και προβληματισμό σε γονείς και παιδιά. 

Το Δ.Σ του ΙΕΡΑΚΑ με απόφαση ΟΚΤ2018 είχε θεσμοθετήσει την κάλυψη όλων των εξόδων ιματισμού και έκδοσης Δελτίων των Αθλητών μας ελικιών 08-16 και την αναζήτηση χορηγιών για την κάλυψη εξόδων Αθλητών 16+ και αθλητών του Αγωνιστικού τμήματος Στίβου.

Η εξολοκλήρου κάλυψη των εξόδων έκδοσης Δελτίων και ιματισμού από την ομάδα μας για τις μικρές ηλικίες έγινε για την υποστήριξη όλων των Αθλητών μας και των οικογενειών τους (και κυρίως των οικονομικά αδύναμων) ώστε να συμμετέχουν χωρίς τον συνεχή οικονομικό βραχνά που συναντούσαν σε άλλα Σωματεία.

Nα ενημερώσω πως κάθε Αθλητής που είχε δελτίο σε εμάς, ήταν ελεύθερος να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στις Κυκλάδες με το Δελτίο του ΙΕΡΑΚΑ (αρ 7 παρ 5 Παράρτημα Β ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ΕΠΟ) μετά την απόσυρση μας από το πρωτάθλημα Κ14 Molten.

Ως ερασιτεχνικό Σωματείο θεωρούμε φυσιολογικό να ζητάμε έκτακτη εισφορά(και όχι αντίτιμο όπως αναφέρθηκε) για την κάλυψη εξόδων που κάναμε σε αθλητές που δεν ανήκουν πια στην ομάδα μας, καθαρά για την προστασία και την εύρυθμη οικονομικά λειτουργιά του Σωματείου μας.

Δίνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε στους Αθλητές μας και βοηθάμε όσο μπορούμε τις οικογένειες τους, και μας θλίβει το γεγονός ότι μια μικρή μειοψηφία, δεν δέχθηκε να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις που απορρέουν από μια ξαφνική και απροειδοποίητη απόφαση τους.

Η ομάδα μας βαδίζει πάνω σε πλάνο 5ετιας, και αυτό τηρούμε απαρέγκλιτα και καλούμε συνεχώς σε συγκεντρώσεις γονείς και μέλη μας να ενημερώνονται για τις αποφάσεις μας από κοντά η μέσω της απόλυτα ενημερωμένης ιστοσελίδα μας www.ieraxac.gr  (πεδία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΛΗ, ΑΘΛΗΤΕΣ, κτλ)

ierakas delivasileiou stivos

Μ.Ν.: Η συνέχεια και το μέλλον του Ιέρακα, τα πλάνα για την χρονιά, τα παιδιά που έμειναν και προπονούνται στον σύλλογο, μπορούν να νιώθουν ασφάλεια για το μέλλον; Θα επαναπροσδιοριστεί η σκέψη για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων;

Α.Δ.: O Ιέρακας θα συνεχίσει την πορεία του, πάντα με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά και τον Αθλητισμό. Τα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου συνεχίζουν την πορεία τους και φυσικά είναι ανοιχτά σε νέα άτομα. Τη δεδομένη περίοδο ξεκινάει και το Τμήμα εκγύμνασης ενηλίκων, ενώ γίνονται σκέψεις και για άλλες δραστηριότητες. Ως σωματείο που προάγει τον Αθλητισμό, τον Αθλοτουρισμό και βέβαια τον Πολιτισμό, και είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συνεργασίες.

Θέλω να υπογραμμίσω, πως τα παιδία της ομάδας ποδοσφαίρου αγωνίζονται σε φιλικά ματς , μαθαίνουν και εκπαιδεύονται . Φυσικά και θα επαναπροσδιοριστεί η σκέψη για το πρωτάθλημα, αλλά χωρίς είναι αυτοσκοπός. 

Μ.Ν.: Άρη είσαι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινά της Μήλου. Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες για την συνέχεια;

Α.Δ.: Τάσο, Γνωριζόμαστε τα τελευταία 10 χρόνια από τα συνολικά δεκαπέντε που μετακόμισα μόνιμα στο νησί μας. Είμαι ένας άνθρωπος ,που το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και τον Αθλητισμό , ξεκίνησε από το γυμνάσιο που ως Αθλητής κολύμβησης του ΟΣΦΠ,Πρόεδρος της τάξης μου και εκδότης Μαθητικής εφημερίδας, έμαθα πολλά σε σύντομο διάστημα.

Τα χρόνια πέρασαν, τα μέρη που έζησα σε Ελλάδα και εξωτερικό δυνάμωσαν την αγάπη μου να ασχολούμαι με τα κοινά, με μια διαφορετική κουλτούρα, προσέγγιση και νοοτροπία, λόγο ακριβώς αυτών των διαφορετικών επιρροών μου.

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες έχουν ένα κοινό παρονομαστή : την αγάπη μου για την ΜΗΛΟ, τους ανθρώπους της Μήλου, τα παιδιά της Μήλου, το περιβάλλον της Μήλου, τον πολιτισμό της Μήλου

Μετά από την ενασχόληση μου με αρκετούς Πολιτιστικούς κ.α. συλλόγους, στους οποίους ο κύκλος μου έκλεισε, πια έχω αποφασίσει να αφοσιωθώ στην Προσωπική και επαγγελματική μου Ζωή και στην ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ του ΙΕΡΑΚΑ στο Μηλέικο και Κυκλαδίτικο Αθλητικό Γίγνεσθαι. Φιλοδοξώ (εφόσον ο κόσμος της Μήλου το θέλει πραγματικά) μες στην επόμενη 3ετία,να ηγηθώ Νέων  σημαντικών πρωτοβουλιών για το Νησί μας.

ierakas delivasileiou palaimaxoi

Μ.Ν.: Και μια τελευταία ερώτηση διπλή, μπόνους όπως αναφέραμε στην αρχή της συνέντευξης. Ιέρακας ή Ολυμπιακός; Πλάκες ή Πειραιάς;

Α.Δ.: Γεννήθηκα και Μεγάλωσα στον Πειραιά,σε μία οικογένεια με Μηλεικες, Πειραιώτικες και Φαναριώτικες Ρίζες. Ο Μηλιος Πάππους μου , ήταν Ολυμπιακός, από τις Πλάκες και οι  φίλοι του(και συγγενείς μας) έφτιαξαν τον Ιέρακα.

Η Απάντηση μου είναι:

                                                                Ο

                                                   Μ   Η    Λ    Ι    Ο   Σ

                                                                Υ    Ε

                                                                Μ   Ρ

                                                                Π    Α

                                                                Ι      Κ

                                                               Α     Α

                                                               Κ     Σ

                                                               Ο

                                                               Σ

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Τάσος Βενιζέλος

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares