Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 19:31

Το μυαλό στην Καλλιθέα έχουν στον Πανθηραϊκό

Ανεβάζουν στροφές στον Πανθηραϊκό ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί με την Καλλιθέα στο “Απόστολος Νικολαϊδης, την Κυριακή στις 15.00 για την 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Μετά από πέντε ματς και συγκεκριμένα τις ισοπαλίες με Φωστήρα (εντός), Εθνικό (εντός), Κερατσινι (εντός) και τις ήττες εκτός έδρας με Θύελλα Καμαρίου και Άνω Μερά, ο Πανθηραϊκός θα επιδιώξει να φτάσει στο τρίποντο για να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη γνωρίζοντας τη δυσκολία της αποστολής του αφού ο αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφή και δεν έχει απολέσει ακόμη βαθμούς στην έδρα του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο περιελάμβανε ασκήσεις (passing game), παιχνίδι κυκλοφορίας, επιθετική τακτική και στο τέλος αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης που θέλει οι παίκτες του να ανεβάζουν στροφές, είδε τους Γιώργο Λαμπρόπουλο και Γιάννη Τσόπελα να κάνουν συντηρητικό πρόγραμμα αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι, θα διανυκτερεύσει δυο βράδια στην Αθήνα(Σάββατο και Κυριακή) και θα επιστρέψει στο όμορφο νησί των Κυκλάδων την Δευτέρα το μεσημέρι.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares