Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 12:49

Λευτέρης Καραλευθέρης: Ευλογία να παίζω στη ΦΕΑ

Αποκλειστική συνέντευξη στο Sportcyclades παραχώρησε ο παίχτης της προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΑΣ , ΦΕΑ, Λευτέρης Καραλευθέρης.

Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, μίλησε για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ ,  ενώ τόνισε ότι αισθάνεται ευλογία που αποτελεί μέλος της ομάδας της Ν.Φιλαδέλφειας. Δεν παρέλειψε ασφαλώς να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Πρόεδρο της ομάδας Κας Ελένης Νικολέτου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι πανταχού παρούσα και ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες όλων των μελών της ομάδας διατηρώντας με τον τρόπο αυτό ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Ας δούμε τις δηλώσεις του αναλυτικά:

  • Μέτριο ξεκίνημα για την ομάδα σου. Θα μπορούσατε καλύτερα; Ποια είναι η δική σου αίσθηση;

Σίγουρα θα μπορούσαμε καλύτερα αλλά είμαστε μια πολύ καινούργια ομάδα φέτος , καθώς μόνο 4 παίχτες έμειναν από το περσινό ρόστερ και όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει ακόμα η απαραίτητη χημεία. Όμως, είναι πολύ νωρίς ακόμα και πιστεύω ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μου και παρά το γεγονός ότι στα 2 από τα 3 εκτός παιχνίδια που έχουμε ως τώρα δώσει, αδικήσαμε τους εαυτούς μας, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις στο παρκέ.

  • Ας έρθουμε τώρα στο παιχνίδι της Κυριακής. Αντιμετωπίζετε τον ΑΠΑΣ ο οποίος έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία και θα μου επιτρέψεις να πω ότι εσείς έχετε πιο πολύ άγχος να πάρετε τη νίκη. Βαραίνει αυτό;

Προσωπικά θα πω ότι αυτή η πίεση μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο για να φτάσουμε στη νίκη και δεν μου δημιουργεί βάρος. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη ώστε κι εμείς να πάρουμε την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που χρειαζόμαστε και να δούμε τη συνέχεια του Πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε αφήσει οριστικά πίσω τις προηγούμενες αγωνιστικές κρατώντας τα θετικά και μαθαίνοντας από τα λάθη μας και κοιτάζουμε μπροστά.Στην έδρα μας παρουσιάζουμε πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Ναξιώτικο Σύλλογο.

  • Λευτέρη , θα ήθελα τώρα να μου πεις ποιοί είναι οι φετινοί προσωπικοί σου στόχοι και που πιστεύεις ότι αξίζει να τερματίσει η ομάδα σου στο Πρωτάθλημα;

            Κοίτα, βασικός μας στόχος είναι μια γρήγορη παραμονή στην Κατηγορία αν και      πιστεύω ότι το υλικό της ομάδας είναι πολύ ποιοτικό και ότι μπορούμε να        φτάσουμε ψηλότερα. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους θα μου      επιτρέψεις να πω ότι αυτοί συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας. Για   μένα είναι ευλογία να παίζω στην ΦΕΑ , μαζί με τόσο ποιοτικούς παίχτες τόσο           όσον αφορά τη μπασκετική τους διαδρομή αλλά και κυρίως όσον αφορά το             ήθος και το χαρακτήρα τους και αν η ομάδα μου καταφέρει τους στόχους που        έχει θέσει , εγώ θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

  • Είσαι ένα νέο παιδί σε μια ομάδα που υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ νέων παιδιών αλλά και έμπειρων αθλητών με πολλά “ένσημα” στα παρκέ. Πώς είναι αυτή η συνύπαρξη; Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

            Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό καθώς τόσο εγώ όσο και τα άλλα            νέα παιδιά της ομάδας οφελούμαστε τα μέγιστα από την παρουσία των   έμπειρων παιδιών. Ο τρόπος που μας έχουν ενσωματώσει και η      υποδειγματική τους καθοδήγηση μας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με            τη μέρα και να αποκτούμε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση  ώστε να             αναπτύξουμε το ταλέντο μας.

  • Επέτρεψέ μου τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο. Η ομάδα σας έχει μια ιδιαιτερότητα , έχει γυναίκα Πρόεδρο την Κα Ελένη Νικολέτου. Πώς είναι αυτή η σχέση  στο γήπεδο;

            Είμαι παίχτης της ΦΕΑ 3 χρόνια τώρα και θα σας μεταφέρω την προσωπική             μου εμπειρία σε αυτό που με ρωτήσατε , που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει το     σύνολο των συμπαικτών μου. Η Κα Ελένη είναι μια γυναίκα που κοσμεί τον χώρο. Είναι πάντα κοντά μας, αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και δημιουργεί      με την συμπεριφορά της τις ιδανικές προϋποθέσεις ώστε κάθε αθλητής να            μένει συγκεντρωμένος μόνο σε ότι αφορά το παρκέ. Έχει πετύχει δυο    εξαιρετικές χρονιές με το Σύλλογο καθώς επί της Προεδρίας της η ομάδα             επανήλθε από τη Β' ΕΣΚΑ στις Εθνικές Κατηγορίες. Τώρα που η ομάδα είναι            στα “δύσκολα” της είναι ακόμα πιο κοντά μας και προσπαθεί κι αυτή με τον        τρόπο της να μας κάνει να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας. Είμαι πολύ   χαρούμενος που στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ομάδας μου         βρίσκεται ένας τέτοιος άνθρωπος.

  • Κλείνοντας θα ήθελα τη δική σου ευχή για το φετινό Πρωτάθλημα

            Το πρώτο που θέλω να πω είναι να έχουμε όλοι μας , τα παιδιά όλων των    ομάδων , μια υγιή χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Μετά για μένα πολύ   σημαντικό είναι να ευχαριστηθούμε όλοι αυτό που κάνουμε. Να μην ξεχνάμε ότι το μπάσκετ είναι παιχνίδι και πρέπει να το χαιρόμαστε όλοι όσοι     εμπλεκόμαστε με αυτό.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares